YURTBAŞI BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Nisa Yılmaz/Yurtbaşı Belediyesi tarafından alınan iki otobüsün teslim edilmesi için düzenlenen törene AK Parti il başkanı Ramazan Gürgöze, Merkez ilçe başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik kolları başkanı Uğurcan Güleç, Akçakiraz belediye başkanı Sabahattin Kaya Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

YURTBAŞI BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurtbaşı Belediye başkanı Yasin Yılmaz kullandığı otobüs ile konukları beldede gezdirdikten sonra açılışta yaptığı konuşma da,” Belediyemize iki tane otobüs aldık. Allah köyümüze, beldemize hayırlı uğurlu etsin. Bunun haricinde 1 itfaiye aracı ve 1 kamyon aldık yakında onları da getireceğiz. Beldemize en güzel hizmetleri sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu araçların alımında bizlerden desteklerini esirgemeyen il başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Törenimize katılan ve bizleri yalnız bırakmayan il başkanımız, merkez ilçe başkanımız, gençlik kolları başkanımız Akçakiraz belediye başkanımız ve belde sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Ak Parti il başkanı Ramazan Gürgöze de açılışta yaptığı konuşmada, “Evet bugün Yurtbaşı beldemiz için güzel ve önemli bir gün. Yurtbaşı beldemizde kullanılmak, siz değerli hemşerilerimizin istifadesine  ve hizmetine sunulmak üzere belediyemiz iki tane sıfır otobüs aldı. Bir de başkanımızın da biraz önce ifade ettiği gibi bir adet de itfaiye aracı siparişi vermiş. Şimdi ekipmanları tamamlanmak üzere. Tamamlandıktan sonra onlar da Yurtbaşılı hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. Tabi Yurtbaşı beldemizde hepinizin bildiği gibi yakın zamanda belediye başkanımız vefat etti. Allah tekrar belediye başkanımıza rahmet eylesin. Ailesine tekrar sabırlar versin. Partimizin, beldemizin başı sağ olsun.

Yapılan konuşmaların ardından kurbanlar kesilerek otobüsler seferlerine başladı.