Yurdakul: Atatürk'ün mirasçısı gibi davranın

Alanya'da temaslarda bulunan MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, "CHP'yi uyarıyorum. HDP'nin, dolayısıyla PKK'nın oyununa gelmeyin. PKK'yı desteklemeyi bırakın. Atatürk'ün mirasçısı gibi hareket edin" dedi.

Yurdakul: Atatürk'ün mirasçısı gibi davranın

Alanya'da temaslarda bulunan MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, "CHP'yi uyarıyorum. HDP'nin, dolayısıyla PKK'nın oyununa gelmeyin. PKK'yı desteklemeyi bırakın. Atatürk'ün mirasçısı gibi hareket edin" dedi.

25 Kasım 2016 Cuma 19:45
Yurdakul: Atatürk'ün  mirasçısı gibi davranın
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın organize ettiği program çerçevesinde dün Alanya'da temaslarda bulundu. Sabah saatlerinde Alanya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Yurdakul'a Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile çok sayıda partili de eşlik etti. Cumhuriyet ve demokrasinin temelinin muhtarlar olduğunu söyleyen Yurdakul, "Ülkenin gelişmesini ve ileriye gitmesini istiyorsak, muhtarlara önem vermemiz gerekiyor. Muhtarlara verilen önem sonsuz olmalı. Muhtarların gerçek anlamda sorunlarını çözme iradesi göstermiyoruz" dedi. 15 Temmuz'da hain bir kalkışma olduğunu hatırlatan Yurdakul, "Bu darbe girişiminin başarısız olmasının temel nedeni, Türk milletinin dirayetli duruşudur. O gün saat 21.00'de tanklar köprüye çıktığında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bizi parti binasında topladı. Başbakana ulaşmaya çalıştı ama özel kalemine ulaştı ve televizyon ile gazetelere her türlü darbeye karşı olduğunu söyledi" dedi.
'BU KUDRET ÜLKÜCÜ CAMİADA VAR'
Alanya Muhtarlar Derneği'nin ardından MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı makamında ziyaret eden Yurdakul'a MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da eşlik etti. Aksoy, "Alanya İlçe Teşkilatı'nın çalışmalarından son derece memnunuz" dedi. Yurdakul ise yaptığı konuşmada, "Bize 'AKP'nin bastonu oldunuz' diyorlar. Oysa MHP'nin yanına önce AKP geldi. Sayın Bahçeli'nin yıllardır FETÖ ile ilgili söylediklerini, uyarılarını dikkate almış olsalardı 15 Temmuz yaşanmazdı. Bundan sonraki seçimde birinci parti olacağız. Önemli olan, ülkesini ve milletini  yönetecek kadroların iktidara gelmesidir. Bu kudret de ülkücü camiada vardır" diye konuştu. Cuma namazından önce beraberindeki heyetle birlikte Cuma Pazarı esnafını da ziyaret edip hayırlı işler temennisinde bulunan Yurdakul esnaflara MHP olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
'BAHÇELİ'NİN YOLU, YOLUMUZDUR'
Cuma namazının ardından Öztürk Kolcuoğlu Adana Metrelik Kebap ve Ocakbaşı Restoran'da basın mensuplarıyla buluşan Yurdakul'a partililer de eşlik etti. Yemek öncesi konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Bugün davamızın kurucusu, merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 99. doğum günü. Merhum başbuğumuzu bu vesileyle doğum gününde rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Bizler her zaman ifade ettiğimiz gibi MHP İlçe Teşkilatı olarak başbuğumuzun izinde, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde, kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Başbuğumuzun açtığı yolda, liderimizin izinde, Bahçeli'nin yolu yolumuz, kavgası kavgamız, davası davamızdır diyoruz" açıklaması yaptı.
'BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ'
MHP İl Başkanı Aksoy ise, "7 Ağustos'ta göreve atanan Mustafa Türkdoğan, göreve atanmadan önce bizlerle beraberdi. Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. 7 Ağustos itibariyle Alanya İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Türkdoğan'ın şahsında yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Görüldüğü gibi bugün burada her zaman olduğu gibi biriz birlikteyiz ve büyük bir aileyiz. Bundan sonraki süreçte de bu böyle devam edecek" dedi.
'ATATÜRK'ÜN İLKELERİYLE HAREKET EDİN'
Son konuşmayı ise Yurdakul yaptı. Burada CHP'ye seslenen Yurdakul, "HDP'nin, dolayısıyla PKK'yı desteklemeyi bırakın. Ülkenin bölünmesi için hareket edenlerin yanında olmayın, onlara karşı durun. Onlarla birlikte İstanbul başta olmak üzere çeşitli şehirlerde mitingler yapmayın. Hem 'Adana'da vatanı böldürmeyeceğiz mitingleri yapacağız' diyorsunuz, hem de Haziran mitingi çerçevesinde HDP ile diğer örgütlerle hareket ediyorsunuz. Bu nasıl bir anlayış. Buradan CHP'yi uyarıyorum. Eğer Atatürk'ün partisiyseniz, onun ilkeleri çerçevesinde hareket edecekseniz, o zaman hep birlikte ülke, vatan ve millet çerçevesinde hareket edin. Sonra iç siyaset çekişmeleri çerçevesinde kendi düşüncelerinizi özgür, demokratik olarak ifade edebilirsiniz" dedi. Yurdakul, yemeğin ardından Alanya'dan ayrıldı. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.11.2016 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81