YUNUSKENT ZİYARETLERİ BİR SÜRE ERTELENDİ

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2017 - 09:11, Güncelleme: 27.04.2017 - 09:11
 

YUNUSKENT ZİYARETLERİ BİR SÜRE ERTELENDİ

5500 Konutluk AkgedikYunuskentToplu Konut Projesi’nin ilk etabında hak sahiplerinin örnek daireyi görme gezileri; bölgedeki çalışmalar ve iş güvenliği nedeniyle, ileri bir tarihe ertelendi.
Manisa’da konut sıkıntısına neşter vuracak 5500 Konutluk AkgedikYunuskent Toplu Konut Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında çalışmalar sürüyor. Yılsonuna kadar teslim edilmesi planlanan ilk etap projede hak sahipleri Pazar günü belirli bir saatte gezme imkanı buluyordu. Ancak geziler, bölgede altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları dolayısıyla birkaç hafta ertelenecek. “BİR SÜRE GEZİLERE ARA VERDİK” Bölgede iş güvenliği dolayısıyla her Pazar 13.00-16.00 saatleri arasında yapılan örnek daire gezilerinin bir süre ertelendiğini duyuran Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi Akgedik’teyeni bir şehir kuruluyor. İlk etapta çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk etap projemizi Eylül ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Hak sahiplerimiz tüm bu süreç boyunca nasıl bir evde oturacaklarını merak ediyorlardı. Bu nedenle Yunusemre Belediyesi olarak, örnek daireyi hazırlayarak hak sahiplerimize gezdirdik. Ancak, iş güvenliği dolayısıyla bölgede bağlantı yollarının yapımı altyapı çalışmaları ve  çevre düzenlemeleri dolayısıyla gezilere ara verildi.  Hak sahiplerimizin herhangi bir şekilde sıkıntı yaşamamaları için bu konuda duyarlı davranmalarını bekliyoruz” diye konuştu.            
5500 Konutluk AkgedikYunuskentToplu Konut Projesi’nin ilk etabında hak sahiplerinin örnek daireyi görme gezileri; bölgedeki çalışmalar ve iş güvenliği nedeniyle, ileri bir tarihe ertelendi.
Manisa’da konut sıkıntısına neşter vuracak 5500 Konutluk AkgedikYunuskent Toplu Konut Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında çalışmalar sürüyor. Yılsonuna kadar teslim edilmesi planlanan ilk etap projede hak sahipleri Pazar günü belirli bir saatte gezme imkanı buluyordu. Ancak geziler, bölgede altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları dolayısıyla birkaç hafta ertelenecek.

“BİR SÜRE GEZİLERE ARA VERDİK”
Bölgede iş güvenliği dolayısıyla her Pazar 13.00-16.00 saatleri arasında yapılan örnek daire gezilerinin bir süre ertelendiğini duyuran Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi Akgedik’teyeni bir şehir kuruluyor. İlk etapta çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk etap projemizi Eylül ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Hak sahiplerimiz tüm bu süreç boyunca nasıl bir evde oturacaklarını merak ediyorlardı. Bu nedenle Yunusemre Belediyesi olarak, örnek daireyi hazırlayarak hak sahiplerimize gezdirdik. Ancak, iş güvenliği dolayısıyla bölgede bağlantı yollarının yapımı altyapı çalışmaları ve  çevre düzenlemeleri dolayısıyla gezilere ara verildi.  Hak sahiplerimizin herhangi bir şekilde sıkıntı yaşamamaları için bu konuda duyarlı davranmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.