YUMRUKAYA ETV EKRANLARINDA TANRIVERDİ'Yİ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 10:12, Güncelleme: 25.07.2016 - 10:12
 

YUMRUKAYA ETV EKRANLARINDA TANRIVERDİ'Yİ AĞIRLADI

Gündem Özel programında Erdinç Yumrukaya’nın konuğu 22.23. ve 24. AK Parti Manisa Milletvekili ve MYKY üyesi Hüseyin Tanrıverdi oldu. Gündemi değerlendiren Tanrıverdi’nin katıldığı programdan bazı başlıkları ise şu şekilde ;
15 TEMMUZ AKŞAMININ TARİFİ YOK   15 Temmuz akşamını tarif etmek mümkün değil. Kulaklarımız da halen daha jetlerin alçak uçuşunun, atılan bombaların sesleri var. Türk milletinin tanklara nasıl göğüs gerdiğini, askerlere nasıl direndiğini ve hatta TRT’nin baskınını tarif etmek mümkün değil. 60 ihtilalinde küçük bir çocukdum, 80 ihtilalinde ise okul çağında bir delikanlı. Sabah dışarı çıktığımızda her yer askerdi ve okulda sınavımız vardı. Askerler geri dön diyip namluyu bize doğrultmuştu bizde evimize geri dönmüştük. İşte bu yaşanılanlara zamanında karşı gelemedik, milletçe dur diyememiştik. Çünkü o zaman iletişim ağı bu kadar kuvvetli değildi. 15 Temmuz akşamı Türk Milleti Cumhurbaşkanımızın emri ile meydanlara döküldü ve demokrasiye sahip çıktı. Bu bizi birbirimize kırdırmak isteyen hainlerin planlayamadığı bir durumdu.   LUGATIMIZDA ACIMAK YOK !   Milletimiz şimdi bu hainlere ne olacak diye soruyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hiçbir zaman hatayı veya ihmali af etmez. Hele ki hainliği hiç af etmez. Bu konuda öfke ile kalkıp zarar ile oturmamanın gayesindeyiz. Cumhurbaşkanımız kurunun yanında yaşta yanmasın diye konuları çok ayrıntılı tahlil ediyor. Tabii adaleti geciktirmeyeceğiz; geciken adalet, adalet değildir. Sesli düşünürsem eğer ; dar ağacına götürüp bu hainleri asmak bir anda onları kurtarmak olabilir mi ? Tabi bunun mezara girdikten sonra çekeceği ceza da var ya da ölen şehitlerimizin sayısı kadar ağırlaştırılmış mühebbet hapis cezası alıp zor bir hayatta sürebilirler Türk Milletinin üzerine tankla, jetle giden bir terör örgütüne acımak lugatımızda yoktur.. Bunların kararı çok ince bir çizgi.   BU HAL OHAL’İ GEREKLİ KILDI   15 Temmuz akşamından itibaren ana muhalefet ve muhalefet partide demokrasiye sahip çıktı. Tek bir yumruk olduk. Diğer partiyi hiç saymıyorum çünkü onlar artık dağdaki terör örgütü ile bir bütün halindeler. Darbeye karşı olan partilerin Olağanüstü Hal Kanunu’na bu kadar karşı çıkmalarına da anlam veremedik. Fransa ve Almanya’da da OHAL ilan edildi. Fransa 2. kez 6 aylık OHAL’i devam ettiriyor. Suçluların seri bir şekilde yakalanması için bu durum şart idi. Sıkı yönetim olsa buna bende karşıyım ama maalesef ki bu hal OHAL’i zorunlu kıldı.   MANİSA TECRÜBELİ AMİRLERE EMANET   Manisalılar 15 Temmuz akşamından beri demokrasiye, vatanına ve milletine çok güzel sahip çıkıyorlar. Manisalı vatandaşların demokrasi nöbeti örnek teşkil eder vaziyette. Manisa’da Mülki amirimiz , Cumhuriyet Başsavcımız oldukça tecrübeli vatan, millet aşkına sahip insanlar. Kendilerinin tecrübesi ve görev aşkları sayesinde Manisa’nın adı oldukça ön planda.     Devamı yarın Manisa’da Denge Gazetesi’nde …  
Gündem Özel programında Erdinç Yumrukaya’nın konuğu 22.23. ve 24. AK Parti Manisa Milletvekili ve MYKY üyesi Hüseyin Tanrıverdi oldu. Gündemi değerlendiren Tanrıverdi’nin katıldığı programdan bazı başlıkları ise şu şekilde ;
15 TEMMUZ AKŞAMININ TARİFİ YOK
 
15 Temmuz akşamını tarif etmek mümkün değil. Kulaklarımız da halen daha jetlerin alçak uçuşunun, atılan bombaların sesleri var. Türk milletinin tanklara nasıl göğüs gerdiğini, askerlere nasıl direndiğini ve hatta TRT’nin baskınını tarif etmek mümkün değil. 60 ihtilalinde küçük bir çocukdum, 80 ihtilalinde ise okul çağında bir delikanlı. Sabah dışarı çıktığımızda her yer askerdi ve okulda sınavımız vardı. Askerler geri dön diyip namluyu bize doğrultmuştu bizde evimize geri dönmüştük. İşte bu yaşanılanlara zamanında karşı gelemedik, milletçe dur diyememiştik. Çünkü o zaman iletişim ağı bu kadar kuvvetli değildi. 15 Temmuz akşamı Türk Milleti Cumhurbaşkanımızın emri ile meydanlara döküldü ve demokrasiye sahip çıktı. Bu bizi birbirimize kırdırmak isteyen hainlerin planlayamadığı bir durumdu.
 
LUGATIMIZDA ACIMAK YOK !
 
Milletimiz şimdi bu hainlere ne olacak diye soruyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hiçbir zaman hatayı veya ihmali af etmez. Hele ki hainliği hiç af etmez. Bu konuda öfke ile kalkıp zarar ile oturmamanın gayesindeyiz. Cumhurbaşkanımız kurunun yanında yaşta yanmasın diye konuları çok ayrıntılı tahlil ediyor. Tabii adaleti geciktirmeyeceğiz; geciken adalet, adalet değildir. Sesli düşünürsem eğer ; dar ağacına götürüp bu hainleri asmak bir anda onları kurtarmak olabilir mi ? Tabi bunun mezara girdikten sonra çekeceği ceza da var ya da ölen şehitlerimizin sayısı kadar ağırlaştırılmış mühebbet hapis cezası alıp zor bir hayatta sürebilirler Türk Milletinin üzerine tankla, jetle giden bir terör örgütüne acımak lugatımızda yoktur.. Bunların kararı çok ince bir çizgi.
 
BU HAL OHAL’İ GEREKLİ KILDI
 
15 Temmuz akşamından itibaren ana muhalefet ve muhalefet partide demokrasiye sahip çıktı. Tek bir yumruk olduk. Diğer partiyi hiç saymıyorum çünkü onlar artık dağdaki terör örgütü ile bir bütün halindeler. Darbeye karşı olan partilerin Olağanüstü Hal Kanunu’na bu kadar karşı çıkmalarına da anlam veremedik. Fransa ve Almanya’da da OHAL ilan edildi. Fransa 2. kez 6 aylık OHAL’i devam ettiriyor. Suçluların seri bir şekilde yakalanması için bu durum şart idi. Sıkı yönetim olsa buna bende karşıyım ama maalesef ki bu hal OHAL’i zorunlu kıldı.
 
MANİSA TECRÜBELİ AMİRLERE EMANET
 
Manisalılar 15 Temmuz akşamından beri demokrasiye, vatanına ve milletine çok güzel sahip çıkıyorlar. Manisalı vatandaşların demokrasi nöbeti örnek teşkil eder vaziyette. Manisa’da Mülki amirimiz , Cumhuriyet Başsavcımız oldukça tecrübeli vatan, millet aşkına sahip insanlar. Kendilerinin tecrübesi ve görev aşkları sayesinde Manisa’nın adı oldukça ön planda.  
 
Devamı yarın Manisa’da Denge Gazetesi’nde …
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.