Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, geçtiğimiz Cuma akşamı   Amatör spor haftası kapmasında düzenlediği yemekte Zonguldak’ta spora hizmeti geçen eski duayen  sporculara  plaket takdim etmişti.

TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, mazereti olduğu için geceye katılamamıştı.

Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven ile birlikte  Birdal’ı  TÜFAD Zonguldak Şubesinde ziyaret ederek plaketini  verdi.

Yüksel Zonguldak’a hizmeti  olan duayen sporcuları unutmalarının mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi,”Zonguldak futboluna hem sporcu olarak, hem  antrenör olarak hem de Dernek Başkanı olarak her konuda en  gazel desteği sağlayan ve emek veren bir büyüğümüz olarak kendisine sporun duayenleri anasında bir plaket tektim etmek istemiştik. Fakat  mazereti olduğu için aramızda  bulunamamıştı. Bizde geldik Dernek binasında hocamızı ziyaret ettik. Plaketini sunduk. İnşallah uzun süre daha spora hizmet edecektik. Böyle büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin” dedi

BİRDAL DUYGULU ANLAR YAŞADI

Gösterdiği bu vefa örneğinden dolayı Yüksel’e teşekkür eden Ahmet Birdal ise şu duygulara  yer verdi” İl Müdürümüz Hakan Bey’in yapmış olduğu organizasyona katılamamıştım. Biz o geceye Milli Takımlar teknik sorumlusu Şenol Güneş’i de getirmek istemiştik. Fakat  Milli maç arifesinde olduğu için  gelemedi.Ben o geceye   rahatsızlığından dolayı katılamamıştım.  Hakan Müdürümüz geldi. geldi  plaketimizi takdim etti. Bu davranışı bizi çok onurlandı, gururlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz.  Çalışmalarında başarılar diliyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi