Hava Durumu

:

:

:

Yüksel Atum ve Genel Müdüründen Otcu’ya Ziyaret

17 Eylül 2019 Salı 14:53

SONMANŞET.COM- Tarsus'un saygın işadamlarından Yüksel Atum ve Zorbaz Oteli Genel Müdürü Mustafa Toyguş, Kaymakam Kadir Sertel Otcu'yu makamında ziyaret ederek, “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu.

Yüksel Atum ve Genel Müdüründen Otcu’ya Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un saygın işadamlarından Yüksel Atum ve Zorbaz Oteli Genel Müdürü Mustafa Toyguş, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu makamında ziyaret ederek, “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu.

Tarsus’a başta İnşaat ve Turizm sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet sürdüren firmaların sahibi olan ve Engelli Dostu Otel ödülünün layık görüldüğü Tarsus Zorbaz Oteli’nin sahibi olan İş adamı Yüksel Atum, beraberinde Zorbaz Oteli Genel Müdürü başarılı ve deneyimli turizmci Mustafa Toyguş olduğu halde ziyaret ettiği Kaymakam Otcu ile bir süre sohbet etti.

Tarsus’un başta turizmi, tarihi ve iş dünyası konularında fikir alış verişinde bulunan Yüksel Atum, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya başarı dileğinde bulundu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.