Yüksekova'nın yeni Kaymakamı göreve başladı

Yüksekova'nın yeni Kaymakamı göreve başladı

İç İşleri Bakanlığı kararınca Çanakkale Bayramiçi Kaymakamlığı’ndan Yüksekova kaymakamlığına atanan Ramazan Kendüzler yeni görevine başladı.

İç İşleri Bakanlığı kararı ile İzmir Bergama’ya ataması yapılan Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’nın yerine görevlendirilen Ramazan Kendüzler, uçakla Selehaddin Eyyubi Havalimanı'na geldi.

Yüksekova'da yeni göreve başlayan Kaymakam Kendüzler'i, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Bilici, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ile kurum amirleri karşıladı.

Kaymakamlık binasına geçmeden önce havalimanında açıklama yapan Kaymakam Kendüzler, "Çok güzel bir şekilde karşılandık. Yüksekova ülkemizin en önemli yerlerinden bir tanesidir. Nüfus ve coğrafyası açısından İran ve Irak sınırında bulunan ve bizde burada vatandaşlarımız için hizmet etmeye geldik. El birliğiyle beraber merkezi ve yerel yönetimi olarak vatandaşlarla gönül bağı kurup, vatandaşlarımız ön yargılı bakmayıp burayı huzurlu bir şekilde görmek istiyoruz. Tüm gayemiz ilçemizde yapılan işlere bakıp benden önceki kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşallah gerek belediye çalışanları, gerek kaymakamlık çalışanlarıyla beraber el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

k1-119.jpg

k2-097.jpg

k3-071.jpg

k4-047.jpg

dsc_9785.jpg

dsc_9777.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.