Yüksek Yaşlılar Evi İçin Destek Verdi

Eski Dikmen Belediye Başkanı Rexson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hüseyin Yüksek Yaşlılar evi için destek verdi.

Yüksek Yaşlılar Evi İçin Destek Verdi

Gerze Belediyesi tarafından projelendirilen ve kaba inşaatı biten Yaşlılar Evi için 18 Şubat 2017 Cumartesi akşamı saat 19 00 da İstanbul / Bostancı Greenpark Hotel'de düzenlenen Tanıtım ve Destek Yemeğine Siyasiler, Sinop ve İlçelerinin İstanbul’daki iş adamlarının yanı sıra bir çok davetli katıldı.

Yaşlılar Evi inşaatının tamamlanması amacıyla düzenlenen yemekte bağışta bulunan katılımcılardan en fazla bağışı yapan Eski Dikmen Belediye Başkanı Rexson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hüseyin Yüksek Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın teşekkür plaketi vermesinin ardından Belovacıklı'ya nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, “Biz Gerze’de yapılan projeleri yakından takip ediyoruz. Yaşlılar Evi projesinin tamamlanmasıyla ilçemizdeki en önemli eksikliklerden biriside giderilmiş olacak. İstanbul’dan Yaşlılar Evi projesi için ciddi yardımlar gelecektir. Biz her zaman Gerze’ye hizmet etmekten şeref duyduk.” şeklinde kısa bir konuşma yaptı.




































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 15:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
melek sarac
melek sarac - 7 yıl Önce

acilsa neolur torpilli isci konur 3 yildir iskur sirasindayiz

banner381
SIRADAKİ HABER