1. HABERLER

  2. Yüksek kat yalanı
Yüksek kat yalanı

Yüksek kat yalanı

Gölbaşı’nda ÖÇK sınırları içerisinde yer alan arziler, yüksek kat gelecek vaadiyle vatandaşlar kandırılarak fahiş fiyatlara satıldığı iddia edildi.

A+A-

Gölbaşı’nda ÖÇK sınırları içerisinde yer alan arziler, yüksek kat gelecek vaadiyle vatandaşlar kandırılarak fahiş fiyatlara satıldığı iddia edildi. Üstelik uydurma projeler, sanki gerçekmiş gibi alıcılara gösteriliyor.

ARSA SİMSARLARINA RANT KAPISI

Gölbaşı’ndaki arsa simsarları kendine yeni bir rant kapısı daha buldu. Özel Çevre Kurumu sınırları içerisindeki  araziler yüksek kat vaadi ile vatandaşa satılıyor.

KANDIRIYORLAR

Vatandaşlara, bölgeye alışveriş merkezi, hastane, okul yapılacak, büyük proje olacak diye pazarlanan arazilere, birkaç yıl içerisinde en az 5-10 değerlenecek vaadi veriliyor.

ÖÇK İÇİNDE YÜKSEK KATA İZİN YOK

Vatandaşlar yüksek kat gelecek vaadine kanıyor ve fahiş fiyatlarla arazi satın alıyor. Oysa gündemde Özel Çevre Kurumu içerisinde kalan bölgede kesinlikle imar yok.

SAKIN İNANMAYIN

Yetkililer vatandaşları arsa simsarlarına karşı uyarırken “Özel Çevre Kurumu içerisinde kalan bölgelerde yüksek kat artışı diye bir şey mümkün değil. “Yüksek kat çıkacak planı bile hazır” safsataları ile vatandaşları kandıranlar var. Bu kötü niyetli kişilere inanmayın..” dedi. 

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.