Yücel vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Eşgilik Düğün Salonu’nda kurulan iftar sofrasını ziyaret etti.

Yücel vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Eşgilik Düğün Salonu’nda kurulan iftar sofrasını ziyaret etti.

18 Mayıs 2018 Cuma 21:38
Yücel vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Belediye Başkanı Yücel, “Şehrin 3 ayrı noktasına kurduğumuz iftar çadırlarımızla her gün 2 bin 500- 3 bin kişiye yemek ikramı yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın iftar yemeklerini belediyemiz evlerine kadar ulaştırıyor. Ramazan ayında sosyal yardımlarımızı arttırarak sürdürüyoruz.” dedi.
3 AYRI NOKTADA İFTAR ÇADIRI KURULDU

Alanya Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle merkezde Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu ve batıda Konaklı Meydanı olmak üzere 3 ayrı noktada iftar yemeği veriyor. Ramazan’ın ilk günü başlanan yemek programına Ramazan’ın son gününe kadar devam edileceği açıklandı.
YÜCEL: “MANEVİ DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ”
İftarını Eşgilik Düğün Salonu’nda vatandaşlarla birlikte yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan’da iftar çadırlarıyla birlik ve beraberliğin en üst noktaya taşındığını vurgulayarak şunları söyledi; “Merkez (Eşgilik), Doğu (Mahmutlar Düğün Salonu), Batı (Konaklı Saat Kulesi Meydan)’ da olmak üzere her gün 3 ayrı noktada 2 bin 500- 3 bin kişiye iftar çadırlarımızda yemek veriyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için evlerine iftar yemeği hizmeti belediyemiz tarafından sağlanıyor. Alanya Belediyesi olarak Ramazan ayında yardımlarımızı arttırarak sürdürüyoruz.” Dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81