Yücel kırsalda

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, görev süresinin 1. yıldönümünde Alanya’nın kırsaldaki mahallelerine giderek 30 Mart 2014’te tam destek aldığı halkla buluştu.

Yücel kırsalda

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, görev süresinin 1. yıldönümünde Alanya’nın kırsaldaki mahallelerine giderek 30 Mart 2014’te tam destek aldığı halkla buluştu.

01 Nisan 2015 Çarşamba 08:36
Yücel kırsalda
Dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin sene-i devriyesinde ekibiyle birlikte kırsal mahallelere çıkarma yaptı. Geçtiğimiz yıl 30 Mart’ta yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası sonrası köy tüzel kişilikleri kaldırılıp mahalleye dönüştürülen yerleşim birimlerini ziyaret edip halkla buluşan Başkan Yücel’e başkan yardımcıları, Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li üyeleri, birim amirleri ve bir grup belediye personeli eşlik etti. “Yerinde Hizmet, Yerinde Çözüm' sloganıyla yapılan ziyaretlerin ilk durağı ise Beyreli Mahallesi oldu. 
 
‘SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’ 
Burada bir açıklama yapan Başkan Yücel, “Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle hizmetlerimizi anlatıp, sorunları dinliyoruz” dedi. Yücel ve beraberindekiler buradan Çamlıca Mahallesi’ne geçti. Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan ve mahalle halkına sıcak karşılama töreni için teşekkür eden Başkan Yücel, Tırılar ve Sapadere Mahallesi’nde de halkla bir araya geldi. Beldibi Mahallesi’nde halkın ilgisi ve sevgisi için teşekkür eden Başkan Yücel, vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları tek tek not aldı ve aciliyet sırasına göre hepsinin çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.
 
Son Güncelleme: 01.04.2015 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81