15. Bölge Isparta Eczacı Odası Yönetimi Mehmetçik Vakfına 5.200 lira bağışta bulundu.

Önceki dönem Eczacı Odası Başkanı Saygın Garğın ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Isparta halkına sosyal sorumluluk proje kapsamında 08 Kasım 2019 tarihinde Dilruba Saatçi tarafından yazılan “Fikriye ve Latife Mustafa Kemal’i Sevdim” isimli tiyatro oyunu sergilenmişti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Lütfü Çakmakçı Kongre Merkezinde sergilenen tiyatrodan elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanması planlanmıştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, Mehmetçik Vakfına bağışta bulunmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için canlarını hiçe sayarak görev yapan erbaş ve erlerimizden şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybedenlerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere sosyal ve ekonomik destek sağlamak amacıyla büyük bir özveriyle çalışan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Yaşar Bal tarafından yazılan teşekkür mektubu, Vakıf Koordinatörü Ömer Ünal tarafından 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esra Nemli Kurtbolat’a takdim edildi./İbrahim Demirayak