Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Sapanca Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Programda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Özcan Özen, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Geleceğe miras
AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, 'Milletimizin, memleketimizn bekası, 2023, 2071 vizyonlarımız için oluşturulan Cumhur İttifakı gelecek nesillerimize miras olarak kalacaktır. İnşallah 2014 yılından bu yana ilçemize kattığı değer için Başkanımız Aydın Yılmazer'e teşekkür ediyor, Adayımız Özcan Özen'in de hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğine inanıyoru' derken; MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, 'Cumhur İttifakı'nın sonsuza kadar var olması için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Beka seçimi
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, '2014'te almış olduğumuz bayrağı hizmetlerimizle bugüne kadar getirdik. 31 Mart'ta en iyi oyu almak için çalışacağız ve bayrağı her zaman yanımızda olan Özcan Özen'e devredeceğiz' derken; AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, 'Biz bu seçimin bir yerel seçim değil, beka seçimi olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz. 31 Mart gününe kadar sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız' dedi.

Yeniden tarih yazacağız
31 Mart Türkiye'nin şahlanışa geçeceği tarih olacağını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, '24 Haziran'da tarih yazıldı. Şimdi yeniden bir tarih yazmak için sahadayız. İstikrar için, ülkemizin geleceği için, hizmetlerin ve yatırımların devamı için önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Şehrimiz için gayretle, samimiyetle çalışacağız. Aşkla yürüyen sırtında dünyaları taşır. Biz aşkla şehrimiz için çalışacağız' dedi.

Parıldayan ilçe olacak
Sapanca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Özcan Özen, 'Cumhur İttifakı çatısı altında çıktığımız bu yürüyüşte 15 meclis üyemizle birlikte Sapancamıza hizmet edeceğiz. İstişare halinde ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Herkesi kucaklayacak projeler gerçekleştireceğiz. Parıldayan bir ilçe haline geleceğiz. Biz vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için geliyoruz. Vatandaş odaklı çalışarak, gelecek nesillere güzel bir şehir bırakacağız' dedi.

Trenden inenler yeniden binemeyecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'Sapanca Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'i dava şuuruyla hareket ettiği için kutluyorum. İnanıyorum ki gönül rahatlığıyla bayrağı Özcan Özen kardeşimize devredecek. Biz diyoruz ki trenden inenler trene bir daha binemeyecekler' dedi.

Demokrasiye olan inancımızı gösterdik
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 'Sapanca'ya sunduğu hizmetlerden dolayı Aydın Yılmazer'e teşekkür ediyor, bayrağı devralacak Özcan Özen'e başarılar diliyorum. 6 yıldır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte def ettik. Sandıkta da demokrasiye olan inancımızı gösterdik. Türkiye'nin ayağına pranga vurmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Yine birlik ve beraberliğimizle karşılarında duracağız. Biz sadece Türkiye değiliz, bizim gönül coğrafyamız var. Onların beklentileri ve umutları var' dedi.