1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. YSD’den Kars’ta Ramazan ve Sonrası…
YSD’den Kars’ta Ramazan ve Sonrası…

YSD’den Kars’ta Ramazan ve Sonrası…

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şube Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım2dan İhtiyaç sahiplerine yardım eli.

A+A-

Ramazan ayı dolayısıyla yapılan ve yapılacak yardımlar hakkında açıklama yapan Yıldırım, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şubesi olarak, Doğu ve Güneydoğu’da, Terörle mücadele kapsamında vatani görevini sürdüren güvenlik güçleri için hazırlanan sevgi paketi adı altında ciddi miktarda yardım kolileri hazırlandı. Hazırlanan koliler, genel merkez vasıtasıyla Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı’na teslim edilmiştir.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şubesi tarafından Hafız Kurban Camii’nin bitişiğinde Kars Valiliği tarafından yaptırılan taziye evinin yapımı tamamlanmış, dernek tarafından taziye evinin iç donanımı dizayn edildi. Bunun dışında dernek yetkililerince Ramazan ayı içerisin de ihtiyaç sahipleri gerek geçen yıllardan gerekse bu yıl tespit edilen ailelere ulaşılarak 100 aileye gıda yardımı yapılmış ve yapılmaya devam edileceği açıklandı.

Öte yandan dernek faaliyetleri kapsamında İstasyon mahallesin de oturan çocuklarıyla birlikte çok zor koşullarda yaşamaya çalışan bayan kardeşimizin evi donatılmış ve çocukların ihtiyaçları karşılanırken, Ramazan Bayramı’na üç gün kala 3 ve 13 yaş arası kız, erkek çocuklara giyecek yardımların Temel Yıldırım Yardım Ofisi’nden yapılacağı duyuruldu.

Eylül ayı sonlarından itibaren dernek tarafından her yıl verilen öğrenci burs yardımlarının kayıtlarının başlayacağının altını çizen TYSD Kars İl Temsilcisi Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine Yüce Allah’ın müsaad ettiği müddetçe yardımlarımız artarak devam edecektir. Kars a ve halkımıza elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğimizi bildirir. Saygılar sunarım.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.