""

YOZGATSPOR’DA UMUTLAR SÜRÜYOR « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:37

YOZGATSPOR’DA UMUTLAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Küme 5’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Aksaray Belediyespor, Yozgatspor arasında oynanan maçı ev sahibi ekip kazanmayı bildi.

YOZGATSPOR’DA  UMUTLAR SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

19 Mart 2018 - 9:36

Taraftarla takım arasındaki kopukluğa rağmen iyi futbol oynayan, hakemin özellikle ilk yarıda verdiği ilginç kararlar nedeniyle gol bulamayan ekibimiz şok bir golle yenik duruma düşmesine rağmen Nizamettin’in 5 dakikada attığı iki nefis golle maçı 2-1 kazanarak az olan umutlarını arttırarak son 3 haftaya girmeyi başardı.
Ceyhanspor’la berabere kalarak büyük fırsat tepen Yozgatspor rakiplerinin ikramına rağmen avucunun içerisinden kaçırdığı şampiyonluk iddiasını sürdürmek, umutlarını az da olsa canlı tutmak için çıktığı maçta Aksarayspor’u 2-1 mağlup etti.
MAÇTAN
DAKİKALAR
Dak.2: Maça istekli başlayan ve rakip kaleyi ilk dakikalardan itibaren abluka altına alan Yozgatspor’un en istekli oyuncusu Şükrü soldan ortaladı kaleci defanstan seken topu kontrol etti.
Dak.21: Yozgatspor atağında Şükrü soldan ceza sahasına girerken düşürüldü ama hakem pozisyonun dışarda olduğu gerekçesiyle serbest atışa hükmetti.
Dak.30: Sol kanattan kazanılan köşe atışını Şükrü kullandı ceza sahası içinde Mert çok sert birkafa vuruşu yaptı meşin yuvarlak üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.
DAK.39(GOL): Maç başından itibaren etkili olamayan Aksarayspor sürpriz bir gol buldu. Orta sahada kaptırılan topu kontrol eden Enes iki rakibinden sıyrıldıktan sonra sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-1..
Dak.42: İlk golün sahibi Enes defansın arasına atılan topla kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunu kaleci Mustafa önledi.
İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince konuk takım soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
Dak.66: İkinci yarıya tutuk başlayan Yozgatspor ceza sahası içinde oluşan karambolde gole yaklaştı. Ali Yakup’un yaptığı ortada topu önünde bulan Burak’ın vuruşu üstten auta çıktı.
Dak.70: Alponse hızlı atakta kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda günün başarılı ismi Mustafa’ya takıldı. Mustafa’nın yaptığı kurtarış maçın dönüm noktası oldu.
DAK:79(GOL): Ali’ye ceza sahası dışında yapılan faulü kullanmak için topun başına gelen Nizamettin muhteşem bir vuruşla topu ağlara göndererek maça beraberliği getirdi 1-1..
DAK.83(GOL): Aksaray takımı çıkmakta zorlandığı anlarda Ali Yakup’un kaptığı kritik topu Furkan ortaladı ceza sahası içine iyi hareketlenen Nimazettin uçarak kafayı vurup kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 2-1.
Kalan dakikalarda şuursuz ataklar yapan Aksaray’a karşı kalesini iyi savunan Yozgatspor umutlarını sürdürmek için çıktığı maçı 2-1 kazanarak yarışta kalmayı başardı. Aksaray’la arasındaki puan farkını 1’e indiren ve bir maçı fazla Nevşehir’e de aynı korkuyu yaşatan ekibimiz son üç maçta rakipleri birer kez berabere kalır, üç maçını da kazanırsa o zaman şampiyonluğa ulaşacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19