YouTuber Jake Paul, FBI’ın Baskını Sonrası İlk Kez Konuştu

45
10
5
4
3
Geçtiğimiz hafta evine baskın düzenlenen dünyaca ünlü YouTuber Jake Paul, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. İnternette dolanan iddialara tepki gösteren Paul, yaşanan baskının Arizona'daki bir yağma ile ilişkili olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta, 20 milyondan fazla abonesi olan dünyaca ünlü YouTuber Jake Paul'un evine FBI baskını yapıldığından bahsetmiştik. Yetkililer, soruşturmanın gizliliği nedeniyle detaylı açıklama yapmamış, bir soruşturmayla ilgili olarak ev içerisinde arama yaptıklarını ve herhangi bir tutuklama kararının bulunmadığını açıklamışlardı.

Ünlü YouTuber'ın ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evine yaptıkları baskın, bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Hatta bu konuyla ilgili de çok ilginç iddialar ortaya atılmıştı. Söylentilere daha fazla dayanamayan Paul, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak söz konusu iddialara son noktayı koydu.

Jake Paul

Paul'un konuyla ilgili açıklamaları, söz konusu baskınla ilgili ortaya atılan iddialara tepkili olduğunu gözler önüne seriyor. Farklı mecralarda dolanan iddiaların tamamını "saçma" olarak nitelendiren Paul, baskının sadece Arizona'daki bir yağma girişimi nedeniyle yapıldığını ifade ediyor. 

Paul, çevresinde hiçbir zaman art niyetli işler yapan insanları barındırmadığını vurgulayarak, bundan sonra da aynı şekilde davranacağını söylüyor. Ünlü YouTuber, soruşturma öncesi ve sonrasında kendisine destek olan tüm hayranlarına teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Jake Paul

Paul, görünüşe göre baskınla gündem olmak istemiyor. Çünkü konuyla ilgili açıklamalarında neler yapmak istediğine değinen Paul, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi boks, müzik ve kendi hayatına bakmak istediğini dile getiriyor. Anlaşılan o ki dünya çapında nam salan 23 yaşındaki YouTuber, yaşanan FBI baskınıyla birlikte internette ortaya atılan iddialardan fazlasıyla rahatsız olmuş.

Aslına bakacak olursak söz konusu baskın, YouTuber'ın da belirttiği gibi Arizona'daki bir yağma olayı ile ilişkili gibi görünüyor. Çünkü YouTuber, geçtiğimiz aylarda da ırkçılık karşıtı gösterilere katıldığı için suçlanmış, o dönemlerde bu konuyla ilgili bir gelişme yaşanmamıştı. Paul, o dönemlerde yaptığı açıklamalarda ne kendisinin ne de yanındaki kişilerin, herhangi bir vandallık olayına karışmadığını söylemişti.

Kaynak : https://www.etonline.com/jake-paul-slams-absurd-rumors-while-speaking-out-for-the-first-time-since-fbi-raid-151247
45
10
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
45
10
5
4
3