Anlık Bildirim

YouTube Originals içerikleri, 24 Eylül’den itibaren tüm kullanıcılar için ücretsiz oluyor

YouTube; üretmiş olduğu tüm orijinal içerik, film ve canlı etkinlikleri 24 Eylül 2019 tarihinden itibaren Premium paket üyeliği bulunmayan kullanıcıların da erişimine açıyor.

YouTube Originals içerikleri, 24 Eylül’den itibaren tüm kullanıcılar için ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör

Hatırlanacağı üzere YouTube, halihazırda Premium üyelik sahiplerinin izleyebildikleri orijinal içeriklere herhangi bir üyelik paketi olmayan kullanıcıların da erişim sağlayabileceklerini belirtmişti. 2019 yılının başlarında yapılan bu duyuruda üyeliği olmayan kullanıcıların ilgili içerikleri reklam gösterimleriyle birlikte tüketebilecekleri ifade edilmişti.

Sözüne sadık kalan YouTube, üretmiş olduğu tüm orijinal içerik, film ve canlı etkinlikler 24 Eylül 2019 tarihinden itibaren paket üyeliği bulunmayan kullanıcıların erişimine açacağını sonunda duyurdu.

Bu durum Premium üyeler bir için bir dezavantaj gibi görünse de içerikleri reklamsız olarak izlemek ve yeni içeriklere anında erişim gibi ayrıcalıklar sadece bu tür üyelere sunulacak. Benzer şekilde içeriklerle ilgili özel sürümler (director’s cut, bonus scenes) de sadece Premium üyelerin erişimine açık olacak.

Premium üyeliğe aylık 17 lira vermek istemeyen, sık sık reklamlarla karşılaşmaya ve içeriklerin yalnızca belirli bölümlerini istediğiniz zaman izlemeye razı olan kullanıcılardansanız 24 Eylül tarihini beklemenizi tekrar hatırlatmak isteriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5846 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube premium, youtube orijinal ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim