MENÜ

Yönetim yönetemiyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rizespor, Galatasaray’ı yorgun yakalamıştı ve oyunun sonuna kadar bırakmadı ve kazandı. Dün gece de Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu’nun şok ayrılışı ile kafaların darmadağın olduğu Galatasaray’dan İstanbul’da bir puanı yine benzer bir şekilde aldı. Aslında haftaiçi yaşananların sahaya nasıl yansıyacağı merak konusuydu ve maç önü Galatasaray adına soru işaretleriyle doluydu. Nitekim erken bir gol Sarı-Kırmızılılar’ı harekete geçirmedi.

Savunma zafiyeti

Çünkü takımda ciddi bir savunma zafiyeti olduğu kesin. Bir takım iki haftada 7 gol yerse ve bu takım Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takımsa durup düşünmek lazım. Antalyaspor 3 kere yenik duruma düştü ama rakibin bu zaafını iyi analiz etmiş pes etmedi. Dün gece Antalyaspor nasıl bir puan aldı derseniz bir kere orta alanda üstünlüğü ele geçirdi, ardından önde basıp Galatasaray’ı hücuma rahat çıkarmadı. Oyunun son bölümünde ofansif hamleler Antalyaspor’a olumlu geri döndü ve Mbilla bir penaltı bir golle maça damgasını vurdu.

Umut yok

Galatasaray Arena’da sahaya 11 kişi çıktı ama 6-7 kişiyle mücadele etti. Yasin, Burak top rakipteyken adeta tribündeki seyirci gibiydi. Rodriguez inanılmaz pas hataları yaptı ve dolayısıyla bütün yük geri dörtlünün üstüne yüklendi. 90 dakikaya bakarsak bütün bu kötü oyuna rağmen yine de ayağına gelmiş bir 3 puan koruyamayan bir Galatasaray vardı sahada. Bu takım 4 gün sonra Madrid’te önemli bir maça çıkacak ama kimsenin umudu olmadığı kesin. Yönetim kulüp yönetmeyi yüzüne gözüne bulaştırdığı kesin ve sahaya yansıyan tablo her şeyi anlatıyor. Antalyaspor sadece Eto’o’dan ibaret bir takım olmadığını yaptığı mücadele ve hak ederek aldığı beraberlikle gösterdi.

YORUM YAZ