TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Manisa maçından sonra Teknik Direktör Mehmet Şansal ve ekibi ile yollarını ayırdı.

Serik Belediyespor, Pazar günü akşam Kulüp Başkanı Av. Ramazan Kaçar başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, Teknik Direktör Mehmet Şansal ile devam etmeme kararı aldı. Yönetim kurulu; Teknik Direktör Mehmet Şansal ve ekibi Necmettin Çimen ve Halil Özen’in Serik Belediyespor ile ilişkilerinin kesildiğini açıkladı. Teknik Direktör Mehmet Şansal, Serik Belediyespor’u 3 lige çıkarırken, Çorum ile final oynamış, play-off’ta kaybetmişti.

Mehmet Şansal e ekibinin görevine son veren Serik Belediyespor Kulübü yönetimi şu açıklamayı yaptı; “Uzun zamandır kulübümüze hizmet eden, kulübümüzün buralara gelmesinde büyük emeği olan değerli hocamız Mehmet Şansal ve ekibiyle yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Hocamız Mehmet Şansal ve ekibine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.”

Şansal Hocanın Serik Kariyeri

Serik Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele ederken 21 Eylül 2017 tarihinde kulüp ile resmi sözleşme imzalayan tecrübeli hoca Mehmet Şansal 2017-2018 Futbol Sezonu sonunda Serik Belediyespor’u BAL’dan TFF 3. Lige yükseltti. 2018-2019 Futbol sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Serik Belediyespor Mehmet Şansal yönetiminde play offlara kaldı. Finalde Çorumspor’a kaybeden Serik 2. Ligin kapısında döndü. 2019-2020 sezonunda Mehmet Şansal yönetiminde TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Serik Belediyespor geride kalan 20 maçta topladığı 38 puan ve averajla 3. Sırada yer alıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi