05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 13:14

Yollarda Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Amasya'da Vali Dr. Osman Varol’un talimatları doğrultusunda Kurban Bayramı tatili sonrası memleketlerinden ve tatil beldelerinden dönüş yapan araç sürücüleriyle vatandaşlarımızın güvenle seyahat etmeleri amacıyla yapılan trafik denetimleri devam ediyor.

AMASYA
Giriş Tarihi : 15-08-2019 14:26   Güncelleme : 15-08-2019 14:26
Yollarda Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Amasya'da Vi Dr. Osman Var’un timatları doğrultunda Kurban Bayramı tatili sonrası memleketlerinden ve tatil beldelerinden dönüş yapan araç sürücüleriyle vatandaşlarımızın güvenle seyahat etmeleri amacıyla yapılan trafik denetimleri devam ediyor.

Kurban Bayramı tatili için gittikleri memleketlerinin yanı sıra tatil beldelerinden dönenlerin yoğunlukla kullandığı güzergah üzerinde bulunan Amasya karayunda güvenle seyahat edilmesi amacıyla il yöneticileri ve trafikten sorumlu amirlerle toplantılar düzenleyip verdiği timatları yerinde takip eden Vi Dr. Osman Var’un direktifleriyle pis ile jandarma ekiplerinin kontr noktarında uyguladıkları denetimler bayramın son gününde de hassasiyetle sürdürüldü.

Emt kemeri takılmasına, aşırı hızlı ve yorgun hde araç kullanmama ile seyir hinde cep telefonu kullanımının önlenmesine öncelikle dikkat eden ekipler sürücülere trafik işaretlerine uymarı konunda bilgilendirmede bulundular.

Ekipler ayrıca denetimlerde İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliği konunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındığın uşturulması amacıyla 09-31 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik "Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin" sloganıyla "Kemerin Ses Getirsin" isimli ödüllü video yarışması konunda vatandaşlarımıza bilgiler verdi.

Ayrıca y kontr noktasında İl Emt Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri tarafından emt kemeri kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla konuşlandırılan emt kemeri simülasyon aracına binen vatandaşlarımıza davet edildikleri ‘Yaşam İçin Kısa Bir Ma’ sloganlı Yaşam Tüneli’nde de pisler tarafından emt kemerinin önemini anlatan kısa film izlettirildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert