YOLA DOMUZ FIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2017 - 10:54, Güncelleme: 25.02.2017 - 10:54
 

YOLA DOMUZ FIRLADI

 TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de içinde bulunduğu makam aracı, Manisa’nın Salihli ilçesinde domuza çarptı.  Edinilen bilgiye göre, kaza, Salihli-Akhisar yolu Karayahşi Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Salihli yönünden, Akhisar yönüne gitmekte olan ve içinde KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de bulunduğu TBMM 049 plakalı makam aracı, yola fırlayan domuza çarptı. Kazayı, AK Partili Milletvekili Aydemir yara almadan atlattı.
 TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de içinde bulunduğu makam aracı, Manisa’nın Salihli ilçesinde domuza çarptı. 
Edinilen bilgiye göre, kaza, Salihli-Akhisar yolu Karayahşi Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Salihli yönünden, Akhisar yönüne gitmekte olan ve içinde KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de bulunduğu TBMM 049 plakalı makam aracı, yola fırlayan domuza çarptı. Kazayı, AK Partili Milletvekili Aydemir yara almadan atlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.