Yol yapım aracına çarpan PTT kuryesinin ilk sorusu postaları oldu

Yol yapım aracına çarpan PTT kuryesinin ilk sorusu postaları oldu

İzmir'de PTT görevlisi Erkan Özkan, tramvay inşaatında çalışan forklifte arkadan çarparak yaralandı. Yaralı PTT görevlisi, müdahale eden sağlık ekiplerine ilk olarak çantasındaki postaların durumunu sordu.

Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, gelen sağlık ekibi, Özkan'a müdahale etti. Yoldan geçen bir motokurye de, benzin akıtan motosikletin yakıt vanasını, yangın ihtimaline karşı kapattı. Kaza geçiren PTT görevlisinin sorduğu ilk soru ise kaza esnasında çantasından etrafa saçılan posta ve belgelerin durumu oldu. Kazayı anlatan Özkan, "Ben forklifti gördüm, ancak geri geri geldiğini son anda fark ettim. Ancak hamle yapmak için çok geçti, çarptım" dedi. Özkan kontrol için hastaneye götürüldü.

20 METRE SÜRÜKLENDİ

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe mevkisindeki kaza bugün saat 09.30'da meydana geldi. Tramvay inşaatında çalışan forklift yolda geriye doğru hareket ederken, motosikletli PTT görevlisi Erkan Özkan, araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 35 UK 305 plakalı motosiklet savrulurken, Erkan Özkan da yaklaşık 20 metre sürüklendi, kaskı başından fırladı.

17-02/23/1060087929.jpeg

Motosikletin iki yanındaki plastik posta çantaları ise parçalandı. Vatandaşlar Özkan'ın isteği üzerine etrafa saçılan postaları topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN