Büyük Torbalı

Yoğurtçular ulaşım sorununun bitmesini istiyor

Yoğurtçular Muhtarı Serkan Büker, mahalleye Torbalı’dan yalnızca iki sefer otobüs geldiğini söyledi. ESHOT’a yaptıkları başvuruların hiç birine olumlu yanıt alamadıklarını ifade eden Yoğurtçular Muhtarı Büker, köy halkının mağduriyet yaşadığını ifade etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yoğurtçular ulaşım sorununun bitmesini istiyor
338 Görüntüleme
25 Temmuz 2020 - 14:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yoğurtçular Muhtarı Serkan Büker, Yoğurtçular’ın ulaşım sorunundan dert yandı. Torbalı’dan yalnızca günde iki sefer otobüs geldiğini aktaran Muhtar Büker, Demirci’ye her yarım saatte bir gelen Buca otobüsünün ise talepte bulunmalarına rağmen Yoğurtçular’a hizmet vermediğini aktardı. ESHOT’a yaptıkları başvuruların hiç birine olumlu yanıt alamadıklarını ifade eden Yoğurtçular Muhtarı Büker, köy halkının mağduriyet yaşadığını ifade etti.

ULAŞIM BÜYÜK SORUN

Yoğurtçular Muhtarı Serkan Büker, yaptığı açıklamada “Demirci ile aramız yalnızca 1 kilometre. Demirci’ye yarım saatte bir Buca otobüsü gelmesine rağmen Yoğurtçular’a gelmiyor. Bu konudaki talebimize olumlu yanıt alamadık. Köyümüz ile ilçemiz arasında ulaşım sağlayan tek otobüs ise bir kez sabah ve bir kez akşam geliyor. Bu otobüsün saati çoğu kişiye uymuyor. Köyde mağduriyet var. Öğrencilerimiz çoğu zaman okullarına geç kalıyor. Karayoluna kadar 3 kilometre yürümek durumunda kalanlar var. Toplu ulaşım olmadığı için gençlerimiz motosiklet kullanıyor, başlarına bir şey gelecek diye çok korkuyoruz. ESHOT’tan rica ediyoruz, sorunumuz çözülsün” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web