Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Yine Kandıra Yolu Yine Kaza: 5 Yaralı

İzmit Kandıra yolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen kazada kullanılmaz hale gelen otomobildeki 5 kişi yaralandı.

14 Temmuz 2019 Saat: 23:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.395 kez okunmuştur

Yine Kandıra Yolu Yine Kaza: 5 Yaralı
Yine Kandıra Yolu Yine Kaza: 5 Yaralı

 Kaza İzmit-Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Adem C. idaresindeki 41 NS 656 plakalı otomobil, Kandıra istikametinde seyir halindeyken, karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 DG 427 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Kazada kullanılmaz hale gelen 41 NS 656 plakalı otomobilde bulunan Adem C., eşi Fatma C., çocukları İ.C. (3) ile S.C. (11) ve Hayri C. yaralanırken, 41 DG 427 plakalı otomobilde bulunan şahıslar ise olay yerinden kaçtı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kullanılmaz hale gelen otomobilde sıkışan Fatma C. ve Hayri C.'yi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile Fatma C. ve Hayri C., yaklaşık yarım saatte kurtarılabildi.

Kandıra Yolu'nda can pazarı

Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralıların ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılırken, 3 yaşındaki İ.C. kendisi gibi yaralı olan babasından ayrılmak istemedi. Baba ve kızı daha sonra olay yerine gelen bir ambulansla birlikte hastaneye kaldırıldı.

YOL 1 SAAT TRAFİĞE KAPALI KALDI

Kaza sebebi ile yol yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerinin ardından, araçların çekici yardımı ile kaldırıldı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolun açılması ile trafik tekrar normale döndü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑