Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Yine Kandıra Yolu, Yine Kaza: 1 Ölü

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

19 Ocak 2020 Saat: 13:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.249 kez okunmuştur

Yine Kandıra Yolu, Yine Kaza: 1 Ölü
Yine Kandıra Yolu, Yine Kaza: 1 Ölü

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit yönünde seyir halinde olan Ceyhun Kula (37), gece saat 02: 00 sularında Çayırköy mevkisinde karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Sürücü Kula araç içinde sıkışırken kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.Ekiplerin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkartılan ağır yaralı haldeki Kula sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerin yaptığı kontrollerde Kula’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Ceyhun Kula’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Tavşantepe Mahallesinde ikamet eden ve İzmit Bekirdere Üçyol’da bulunan bir tavukçuda çalıştığı öğrenilen Kandıra Dalca Köyünden olan Ceyhun Kula’nın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ceyhun Kula’nın cenazesi Kandıra Dalca köy Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dalca Mezarlığında toprağa verildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑