Ayhan, AK Parti'den adaylığını açıkladı

GÜNDEM 11.08.2017 - 06:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2568+ kez okundu.
 

Ayhan, AK Parti'den adaylığını açıkladı

Otelciler ve Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Canikli gibi iki marka isme sahip çıkmak ve bu isimlerin Giresun’a daha fazla hizmet getirmelerine imkan vermek için aday olmaya karar verdiğini açıklayan Ayhan, "Tabandan çok fazla destek var. Ben, sayın İdris Günaydın döneminde Refah Partisi Belediye Meclis aday adaylığı ile bu dava için mücadeleye başladım. O yüzden artık kendi davama sahip çıkma kararı aldım" dedi. Çıktığı bu yolda asla geri adım atmayacağını ifade eden Ayhan, "Giresun Büyükşehir olamadıysa bu yüzden olamadı. Bizler hep geri durdukça bu işler bu noktaya geliyor. Sayın Erdoğan ve sayın Canikli gibi iki hizmet aşığı lider varken, bu il niye gelişmez. Büyükşehir olamadık. Fındık ile ilgili belirsizlik sürüyor. Diş Hekimliği Fakültesi var ama hala bir dekan getirilmiyor. Bu fakülteye nasıl dekan bulunamaz. Bunun gibi ciddi sorunlar var. Bürokratlarımıza proje üretimi noktasında daha etkin ve öneri sunan teşkilatlar olması lazım.  AK Partili Belediyeler, takım ruhu içinde çalışmazsa siyaset yine zorlaşır. Ben tüm bu sorunları çözmek için aday olacağım. Asla geri adım atmayacağım. Listeyi sunacağım ve üyeler kimi seçerse, o başkan olmalıdır" diye konuştu. 
Otelciler ve Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Canikli gibi iki marka isme sahip çıkmak ve bu isimlerin Giresun’a daha fazla hizmet getirmelerine imkan vermek için aday olmaya karar verdiğini açıklayan Ayhan, "Tabandan çok fazla destek var. Ben, sayın İdris Günaydın döneminde Refah Partisi Belediye Meclis aday adaylığı ile bu dava için mücadeleye başladım. O yüzden artık kendi davama sahip çıkma kararı aldım" dedi.

Çıktığı bu yolda asla geri adım atmayacağını ifade eden Ayhan, "Giresun Büyükşehir olamadıysa bu yüzden olamadı. Bizler hep geri durdukça bu işler bu noktaya geliyor. Sayın Erdoğan ve sayın Canikli gibi iki hizmet aşığı lider varken, bu il niye gelişmez. Büyükşehir olamadık. Fındık ile ilgili belirsizlik sürüyor. Diş Hekimliği Fakültesi var ama hala bir dekan getirilmiyor. Bu fakülteye nasıl dekan bulunamaz. Bunun gibi ciddi sorunlar var. Bürokratlarımıza proje üretimi noktasında daha etkin ve öneri sunan teşkilatlar olması lazım.  AK Partili Belediyeler, takım ruhu içinde çalışmazsa siyaset yine zorlaşır. Ben tüm bu sorunları çözmek için aday olacağım. Asla geri adım atmayacağım. Listeyi sunacağım ve üyeler kimi seçerse, o başkan olmalıdır" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.