Haberler

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1. Ligde VAR'ın Olmamasını Eleştirdi

Güncelleme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Spor Toto 1. Ligde VAR sisteminin olmamasını eleştirdi. Vural, "Bu Video Yardımcı Hakem sistemi üst ligde var da aşağıda niye yok, burası lig değil mi?" dedi.

Yılmaz Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligdeki rakiplerinin bu hafta kaybettikleri puanlara değinerek, Giresunspor önünde kazanmaları halinde çok iyi bir seviyeye gelebileceklerini söyledi. Maçta ilk yarının dengeli geçtiğini, ikinci yarıda ise rakiplerinin 1 pozisyonuna karşılık kendilerinin 5 kez pozisyona girdiklerini aktaran Vural, şöyle konuştu:

"Çeviremedik maçı. Çok çaba sarf etti çocuklar. Lig maçları böyle maalesef. Tabii ki Giresunspor da çaba sarf ediyor. Geçen haftaki Giresunspor ile alakası olmayan bir görüntü. Daha istekliydiler ve iyi savunma yaptılar. Biz golü atamadıkça rakibin direnci arttı ve sonuç olarak hiç beklemediğimiz iki puanı kaybettik. İki dakika daha topu kendimizde tutabilirdik. Böyle hakem hatası da olur, kendi hatamız da olur. Buna müsaade etmememiz gerekiyordu. Çok pahalı bir deneyim bizim için."

"BURASI LİG DEĞİL Mİ?"

Maçta yedikleri golün hakem hatasından kaynaklandığını savunan Vural, "Bundan önceki maçta da olmayan bir penaltı verildi. Bugün de aynı şekilde... Tamam, hata insana ait de çok net artık. Hakemin orada bunu gözlemlemesi gerek. 'Göremedim.' diye bir şey yok. Sahanın içindeyse, her şeyi görmek zorunda. Bu Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi üst ligde var da aşağıda niye yok. Onu anlamış değilim. Burası lig değil mi?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Giresunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

zafer:

bakıyorum da hakemlerin yıllar süren terim baskısından VAR sistemiyle kurtulması cinconluları çook kızdırmış:) maden bulmuş gibi vuralın sözlerine yorum üstüne yorum yapmışlar. VAR varsa adalet var

6
4
yanıtYanıtla
KRALEX:

DOGRU DIYOO 2 PUAN GITTI GİRESUN MACINDA ADAM ELLE ALDI ONUNE TOPUUU

8
0
yanıtYanıtla
ZAGOR DAYI:

YILMAZ GARDAŞIM HAKLI YAPIŞTIR ASLAN GARDAŞIM

6
1
yanıtYanıtla
realist:

Üst Ligde Başakşehirin şampiyon olması için VAR

5
1
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIRIM:

YILMAZ HOCA DİYORSA DERHAL YAPILMALI. .

3
2
yanıtYanıtla
AMİGO:

YILMAZ VURAL TÜRKİYE NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR. FUTBOLU BU KADAR SEVDİREN BİR ADAM VAR MI ACABA AMA İYİ OLMANIN KARŞILIĞINI ALAMIYOR BAZEN İNSAN(YILMAZ VURAL) BİRAZDA ŞANS OLMASI YAZIM

5
0
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIRIM:

SEVİYORUM ADAMI :))

3
1
yanıtYanıtla
TURGUT ÖZMÜŞ:

Yahu hoca diyeceğim değilsin, herneysen, Bu ligde var yoktu, sen laf olsun diye boş boş konuşuyorsun, Sadece gündeme geleyim diye boyundan büyük laf ediyorsun ETME , Senin gibilerinin , TÜRK sporuna vereceğiniz hiçbirşey yokturdur ! , Yazık size verilen paralara ! .

1
2
yanıtYanıtla
sahin:

YILMAZ VURAL MİLLİ TAKIM HOCASI OLMALIYDI . 15 MİLYON TL LUCESCU ALIYOR NE YAPTI. . . YAZIK GİDEN BİZİM KENDİ PARAMIZ. TÜPÇÜ CEBİNDEN Mİ VERİYOR. . .

1
0
yanıtYanıtla
CAHİLLER:

BEDELLL

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title