Haberler

Adana Demirspor'da Ceza ve Prim Sistemi Geliyor

Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural, bundan sonra oynayacakları maçlar için prim ve ceza sistemi uygulayacaklarını söyledi.

Adana Demirspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, geçen hafta oynanan Girensunspor maçıyla ilgili son dakikada yenilen golün hakemin yanlış kararıyla ilgili olduğunu savundu. Kulüp Başkanı Murat Sancak ile konuşup prim ve ceza sistemi hazırladıklarını belirten Yılmaz Vural şöyle konuştu:

"Başkanımızla birlikte bugün teşvik, ödül ve ceza sisteminin yanı sıra disiplin konusunu masaya yatırdık. Sistemi başarıya endeksli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda gerekli düzenlemeleri yaptık. Bu noktada bazı oyuncularımızla birebir görüşme yapacağız. Başarıya ödül verileceği gibi yapılan yanlışlar karşısında da herkes hak ettiği cezayı alacak. İnşallah böylesi bir ceza verme gibi bir durumumuz olmaz."

Adana Demirspor'da Ceza ve Prim Sistemi Geliyor

"KART BAŞINA 10 BİN CEZA"

Verilecek ceza miktarları hakkında da konuşan Vural, "Bundan sonra kart başına 10 bin lira para cezası vereceğiz. Prim de içeride ve dışarıda oynayacağı maçlar için yine 10 bin lira olacak. Galibiyete 10, beraberliğe de 5 bin lira prim vereceğiz. İçerisi dışarısı ayrımı yapılmayacak. Cezayı da futbolcuların aldıkları en yüksek prime göre belirlemeye çalıştık. Kırmızı kartta da oyuncu, oynamadığı her maç için 10 bin lira, 4 sarı kart görüp cezalı duruma düşen oyuncuya da yine 10 bin lira ceza verilecek. Böylece her sarı kart başına 2 bin 500 lira ceza verilmiş olacak. Sarı kartlarla ilgili gerekli değerlendirmeyi ben yapacağım. Oyuncunun gördüğü sarı kart, futbolun kuralları içinde mi değil mi buna göre karar vereceğiz. Futbola tabi olanlar cezalandırılmayacak. Eğer değilse oynamadıkları maçlarla ilgili primleri verilmeyeceği gibi ceza da alacaklar. Oyuncularımızın böylece biraz olsun ekonomik olarak canı yansın ki daha dikkatli olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (10)

Tripliex34:

Bu şaklabanı da teknik direktör diye koyuyorlar takımların başına. . . Korkuyla takım mı yönetilir? Şantajla takım düzeni mi sağlanır? Bu kararlar otorite olamamanın acizliği demektir sadece. Otoriter olamayan zalim olur, despot olur. . .

2
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bu teknik direktör harcanıyor. Böyle hırs böyle istek süper lig ekiplerinin hiç birinde yok

8
0
yanıtYanıtla
Bay bay:

Sıçtı cafer bez getir .....

1
5
yanıtYanıtla
harun:

cıvık sıçtı tez getir :))))

yanıt1
yanıt1
şahin hardcore:

yılmaz hocam futbolun hardcoresi

6
0
yanıtYanıtla
CAFER DEMİR:

HOCAM BEN BASAK SEHİR MACINIZA İZLEDİM GERCEKTEN BU TAKIM COK İYİ İNSALLAH BU TAKIM BİR YERLERE GELİR BASKANIZDA COK İYİ HERSEY FUTBULCULARDA BİTİYOR TARAFTARLARDA ARKANIZDA OLURSA COK BASARILAR OLUR

4
1
yanıtYanıtla
Rok:

o zaman primde vermeyin cezada kesmeyin nötr olsun gitsin cocuklar

0
5
yanıtYanıtla
pompeo:

vurr de vuralimmm yilmazz hocaaa . . . . karizzma bee . . . . Milli Takim in basina istiyoruz . . .

4
1
yanıtYanıtla
ZIRTO:

boşver hocam sen şu beş para etmez arap sevici yobazların laflarını adam olsalar insanlığa medeniyete zaman içinde bir faydaları olurdu kendilerine hayrı yok insanlığa zararları çok başarılar hocam

2
1
yanıtYanıtla
Dedebey:

Ulan çıkın adam gibi top oynayın. yazık değilmi 80 dakikaya kadar önde olun, son 10 dakikada gol yiyin hanzolar Hocam 10 bin az ceza 50 bin yap bak bakım arap atı gibi nasıl koşuyor bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title