Koronavirüs salgınından korunma amacıyla 65 yaş üzerindeki vatandaşların ve kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkması sınırlandırıldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kararın ardından sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşlara hitaben bir çağrıda bulundu. Yılmaz, 65 yaş üzerii ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların herhangi bir ihtiyaçları oldupunda Silivri Belediyesi'ni aramalarını isteyerek ihtiyaçlarının temin edilerek kendilerine teslim edileceğini söyledi.

Yılmaz'ın çağrısı şu şekilde:

Değerli hemşehrilerim;

#Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, İçişleri Bakanlığımız tarafından bu gece yarısından itibaren 65 yaş ve üstü olan, ayrıca kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın dışarıya çıkmalarına yönelik sınırlandırma getirilmiştir.

Silivri Belediye Başkanlığı olarak, günlük yaşantınızda ihtiyaç konusu taleplerin karşılanması için hazır olduğumuzu buradan ilan ediyorum.

Belediyemizin 444 20 47 numarasını arayarak gıda, ilaç ve zorunlu ihtiyaçlarınızın giderilmesi için personellerimiz yarından itibaren hazır olacaklar.

Vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek alınan bu kararın anlayışla karşılanması gerektiğini dünüşüyor, saygılar sunuyorum.

Editör: TE Bilişim