Cem Güner 

Özel Haber

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri Belediyesi’ne yaptığı ziyareti supersilivri.com için değerlendirdi.

Belediye Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti için şunları söyledi:

Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim bölgemiz için önemli bir yatırım olan Kuzey Marmara Otoyolu’nun Silivri Kınalı ve Çatalca kısmının açılışını yaptı bilindiği üzere. Bu kapsamda da hem AK Parti İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu’nun ve benim de arzum Sayın Cumhurbaşkanımız'ın hem belediyemizi hem de Silivrimiz’i ziyaretiydi. Cumhurbaşkanımız da bizleri kırmadı; hem Silivri Belediyesi’ni hem de AK Parti ilçe teşkilat binasını ziyaret etti. Akabinde de küçük bir mitng tadında toplantı ile Silivri’deki vatandaşlarımıza hitap etti.

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın Silivri Belediyesi’ni ziyareti bizi gerçekten de çok mutlu etti. Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı olarak kendisini ağırlamak bizim için önemliydi. Silivri Belediyesi’ni ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı oluyor kendisi. Bunu da zaten kendisine ifade ettim. Bu nedenle hem şahsım hem de Silivri’deki vatandaşlarımız adına kendisine teşekkür ettim.

Silivri Belediyemiz’de bir saatin üzerinde zaman geçirdi. Zaman zaman ülke gündemi, zaman zaman da İdlib’de yaşanan olaylar konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımız’la buluşmamız doğal bir sohbet havasında geçti.

Bir ara yalnız kaldığımızda kendisi bana “Silivri ile alakalı bizden beklediğiniz özel bir şey var mı” diye sordu. Ben de kendisine bakanların bizim sıkıntılarımızla birebir ilgilendiğini ve zat-ı âlilerinden şu an için bir beklentimiz olmadığını ifade ettim. Ve sağlıklarının sıhhatlerinin dışında bir isteğimizin olmadığını ifade ettim kendilerine. Zaten merkezi hükümetin yetkisinde olan konularla ilgili fikir alışverişimiz hem bürokratlar hem de siyasetçiler seviyesinde sıkıntısız bir şekilde yürüyor. Bu nedenle bakanların bize yakın ilgisinden ve alakasından dolayın da Sayın Cumhurbaşkanımız’a bir kez daha teşekkür ettim.

Editör: TE Bilişim