Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yıldızlı,”Kandıra'da İktidar Özlemi Var”

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı CHP Kandıra İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldızlı,” İçimizde iktidar özlemi var” diye konuştu.

15 Şubat 2020 Saat: 08:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.082 kez okunmuştur

Yıldızlı,”Kandıra'da İktidar Özlemi Var”
Yıldızlı,”Kandıra'da İktidar Özlemi Var”

Geçtiğimiz hafta Kandıra İlçe Başkanı olarak seçilen Gülay Eyisabuncular’ı ziyaret eden CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı Eyüsabucular’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yıldızlı’ya ziyaretinde eşi Betül Yıldızlı ve partililer eşlik etti. Ziyarette Kandıra’nın sorunlarına ve CHP’nin iktidar hasretine değinen Yıldızlı,” İçimizde bir iktidar özlemi var. Bu özlemi gidermenin yolunun halkçı söylemimizin kuvvetlendirilmesi ve sol politikalarla halkımızla bütünleşmekten geçtiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

İKTİDARIN EN GÜÇLÜ ADAYI

Ziyaretinde konuşan Yıldızlı,” Son yerel seçimler göstermiştir ki; Partimiz tüm fikir ortağı bileşenleri ile birlikte  yerelde ve genelde iktidarın en güçlü adayı durumuna gelmiş, iktidar yolu bunca yıllık örgüt mücadelemiz sonucunda partimize sonuna kadar açılmıştır. Kocaeli’mizde 1987 seçimlerinde 2 bölge, 7 vekilin 4 tanesini kazandığımızdan beri genelde iktidar olamadık. İçimizde bir iktidar özlemi var. Bu özlemi gidermenin yolunun halkçı söylemimizin kuvvetlendirilmesi ve sol politikalarla halkımızla bütünleşmekten geçtiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

ÖRGÜTÜMÜZÜ HÂKİM KILACAK ÇALIŞMALAR

Sözlerine devam eden Yıldızlı,” 1980 sonrası sendikalar, hemşeri dernekleri, meslek odaları ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının tamamı ile zayıflayan bağlarımızı yeniden kuvvetlendirecek, ilişki ve paylaşımlarımızı en üst düzeye çıkartarak partimizi halkımızla bütünleştireceğiz. Geçmişin hesaplarını değil, geleceğin plan ve projelerini düşünüyoruz. 2 milyon nüfusu 12 ilçesi 472 mahallesi olan Kocaeli’mizde  örgütümüzü hâkim kılacak çalışmaları eksiksiz yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑