Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonasında Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı ve Yükseliş Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı final grubuna kaldılar.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ortaokullar Arası Yıldızlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olarak Serik'i Antalya'da temsil eden; erkeklerde Çandır ŞÖMSK Ortaokulu kızlarda da Yükseliş Koleji final grubuna; son 4 takım arasına kalmayı başardılar. Serik şampiyonları olarak Antalya'ya giden ve eleme müsabakalarını birer birere kazanarak yollarına devam eden Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı ve Yükseliş Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı final grubunda 3 takımla tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. 3 maçın sonunda en yüksek puana ulaşan takım Antalya şampiyonu olacak.

Yükseliş Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı final grubunda; Manavgat 60. Yıl Ortaokulu, Finike Cengiz Topel Ortaokulu ve Manavgat Çağlayan Ortaokulu ile karşılaşacak.

Yıldız erkeklerde mücadele eden Çandır Şömsk Ortaokulu ise; Alanya ÖHEP Koleji, Manavgat Ş. A. Ozan Şarlak Ortaokulu ve Manavgat 60.Yıl Ortaokulu ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi