• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2015, 00:00
KOÇ:
Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü hemen buluyorsunuz. İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor.
BOĞA:
İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün gireceğiniz toplantılarda çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Kendi gücünüzün farkında olacaksınız.
İKİZLER:
Ailenizin sorunlarına duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar yanlış anlaşılabilir.
YENGEÇ:
Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz.
ASLAN::
Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.
BAŞAK:
Ay burcunuzda ilerliyor ve olaylara daha estetik ve farklı bakmaya devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Dostlarınızdan yardım almalısınız.
TERAZİ:
Yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz.
AKREP:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız.
YAY:.
Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz.
OĞLAK:
Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz.
KOVA
Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz.
BALIK:
Güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA