Yıldız Cami Kitap Okuma Salonu (Çok Amaçlı Salon) hizmete açıldı.

Yıldız Cami Kitap Okuma Salonu (Çok Amaçlı Salon) hizmete açıldı.

Yıldız Cami Kitap Okuma Salonu (Çok Amaçlı Salon) hizmete açıldı.

Bu Akşam (23.05.2019 Perşembe) ziyaret etme fırsatı bulduğumuz Kitap okuma salonu sizler için fotoğrafladık.

Her Mahalleye gerekli olduğunu düşündüğümüz Kitap Okuma Salonu yaklaşık 100 kişiye hitap edebilecek kapasitede, rahat, huzurlu ve ferah bir ortam olduğunu gözlemledik. Dernek Yönetiminin sıcak bir çay ikramını bulduğumuz sohbette Dernek Başkanı Murat Tufan bazı bilgileri bizlerle paylaştı.

Boyabat Yıldız Cami ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Tufan yaptığı açıklamada ” Yaklaşık 7 aydır yaptırmaya gayret ve çaba gösterdiğimiz Kitap okuma salonunu hizmete açtıklarını ifade etti..

Yıldız Mahallesi sakinlerinin ve cemaatinin Namaz öncesi ve Namaz sonrası kitap okuyabileceği, Çay ve Kahve içebileceği, Cemaatin dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faailyetlerde bulunabileceği bir yaşam alanı oluşturduk.

Toplam 100.000 TL ye biten Kitap Okuma Salonumuzun yaklaşık olarak 20.000 TL borcu bulunmaktadır.

Hemşehrilerimizden bu kapsamda gerek maddi yardımlarınızı, gerekse kitaplığımızın Diyanet, Dünya Klasikleri, Türk Klasikleri, 100 Temel Eser gibi kitaplarla yardım yapabileceklerini belirtti.

Siz değerli hemşehrilerimizin bu habere duyarsız kalmayacağını, mümkün olduğunca sosyal medya ve çevrenizde paylaşım yaparak daha çok kişiye ulaştıracaklarını düşünüyoruz.

Manevi iklimlerini hissettiğimiz bu günlerde birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz. Sizlerinde yardımıyla Kalan Borcun bittiğini ve Kitaplığımızın dolu olan raflarını da sizlerle tekrar paylaşacağız.

Banka Hesap No: 12879603-5001
Ziraat Bankası Boyabat Şubesi

Ayrıntılı Bilgi için:

Murat Tufan: 544 723 97 72
Satılmış Avcı: 542 840 37 49

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115