Yıldırım düşmesi sonucu ölen turistin kimliği belli oldu

Trabzon’un Çaykara İlçesi'ndeki Sultan Murat Yaylası’nda, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden kadının Suudi Arabistan vatandaşı 51 yaşındaki Hailah Mohammed olduğu ortaya çıktı.

Yıldırım düşmesi sonucu ölen turistin kimliği belli oldu
İlçede 2 bin rakımlı Sultan Murat Yaylası’nda gezinen ve ardından piknik yapan Suudi Arabsitan uyruklu 2 ailenin üzerine bölgede etkili olan yağışın ardından yıldırım düştü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kadın hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde olay yerinde yaşamını kaybeden kadının Suudi Arabistan vatandaşı Hailah Mohammed olduğu belirlendi. Hailah Mohammed'in cesedi otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayda yaralan 35 yaşındaki Abdulrahman Mohammad, 28 yaşındaki Anfal Abdullaziz, 40 yaşında 2 aylık hamile Maha Abdullah, 26 yaşındaki Lamis Abdulaziz ve 21 yaşındaki Hani Abdulaziz ise Of Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayda ağır yaralanan Abdulrahman Mohammad ise daha sonra Of´a gelen Helikopter ambulansla, Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber