Yiğitcan Erdoğan'dan kötü haber!

Elazığspor'un tecrübeli stoperi Yiğitcan Erdoğan'ın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi

Yiğitcan Erdoğan'dan kötü haber!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta aldığı skorlarla hayal kırıklığı yaşatan Elazığspor’a bir kötü haber de tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan’dan geldi. Pazar günü oynanan Piserro Kahramanmaraşspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yiğitcan Erdoğan’ın çekilan MR’ı kötü çıktı. 35 yaşındaki stoperin sol ayak alt adalesinde 2. derece yırtık olduğu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Yine aynı müsabakada oyundan çıkmak zorunda kalan tecrübeli sol bek Ahmet Burak Solakel’in de kasığında zorlamaya bağlı ödem tespit edildi. Sağ ayak kasığında ödem olduğu için K.Maraşspor maçında forma giyemeyen Ömer Yıldız’ın da tedavisine devam ediliyor. İki futbolcunun Ergene Velimeşespor maçına yetiştirilmesi zor olarak görünüyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Birevim Elazığspor’da, ligin 10. haftasında deplasmanda oynanacak Ergene Velimeşespor maçı hazırlıkları sürüyor. Bordo-beyazlı ekibimiz günü tek çalışma yaparak tamamladı. Kulüp tesislerinde saat 12.00’de yapılan idmanda taktik çalışmalara yer verildi.

Teknik Direktör Sefer Yılmaz ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Salih Polatdemir, Yiğitcan Erdoğan ve Ahmet Burak Solakel katılmazken, Eren Çinkılınç, Ömer Yıldız ve İzzet Topatar takımdan ayrı fitness salonunda çalıştı.