Yeter ki siz inanın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeter ki siz inanın!
A
a

Ligde kötü gidişatına son vermek isteyen Eskşehirspor, yarın şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir

Karamsarlık yok

Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında Eskişehirspor yarın Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızı Şimşekler güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Son üç haftada sadece 1 puan toplayabilen ve taraftarını oldukça üzen Es Es, Ankara’dan taraftarı mutlu edecek bir skorla dönmeyi hedefliyor. 

Taraftar inanıyor

Taraftar, her ne kadar inişli çıkışlı performans gösterse de Siyah Kırmızılı futbolculara kritik maçta oldukça güveniyor.  

Takımının her zaman yanında olan taraftarlarda yarın oynanacak olan karşılaşmaya hiçte karamsar bakmıyor. Ankaragücü ile olan ezeli rekabet nedeniyle yarınki mücadelede futbolcuların daha özverili olacağına inanan cefakar Eskişehirspor taraftarı takımından zafer bekliyor. İki ekip ligin ilk yarısında 5 Kasım 2017’de karşı karşıya gelmiş ve Ankaragücü, Es Es’i 3-1 mağlup etmişti. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muharrem 18 Mart 2018 15:58

Eskişehir bu konumu hak etmiyor bunun için ankaragücünü yenmek zorunda. Galatasaray a fenerbahçeye sahayı dar eden es es ankaragücünü de bir zahmet yensin. Disiplini elden bırakmasın yeter.

0 0 Cevap Yaz
haktanır 18 Mart 2018 00:09

ver gazı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi