-

YEŞİM PEKMEZ HANIMEFENDİ İLE RÖPORTAJ YAPTILAR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koruma ve bakımı altındaki çocuklar Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile “Çocuk Hakları” konulu röportaj gerçekleştirdiler.

YEŞİM PEKMEZ HANIMEFENDİ İLE RÖPORTAJ YAPTILAR
24 Nisan 2018 - 15:42
Özel Neslin Fen Lisesi öğrencisi Özge Yılmaz ile Bilim Teknik Koleji öğrencisi Furkan Canlıer’i Vali Konağında ağırlayan Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan bültende yayımlanacak röportaj için çocukların sorularını cevaplandırdı.

Çocuk, çocuk hakları ve çocukluğunuzdaki 23 Nisan bayramı;konularındasorular yönelten çocuklarla keyifli bir görüşme yapan Yeşim Pekmez Hanımefendi; özellikle çocukluğundaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını çok özlediğini söyledi. Büyük heyecan duydukları bayramları hiç unutamadığını ifade eden Pekmez; bu bayramın her çocuk için özel bir anlamı olduğunu belirtti.

Çocuk hakkı ve hakları konusunda görüşlerini ve soruları cevaplandıran Pekmez; her toplumda çocuğun değerli olduğunu ancak Türk toplumunda bu değer daha üst seviyede tutulduğunu söyledi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi dersleri hakkında bilgi aldığı çocuklara eğitim hayatları ve ileriki yaşamlarında başarılar diledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum