Yeşilbahçe Sezonu Açtı

Hendek Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe yeni sezona merhaba dedi.

Yeşilbahçe Sezonu Açtı


Hendek Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe, yenilenen yüzü ile yeni sezona merhaba dedi.
Geçtiğimiz yıl Osman Yüksel, İbrahim Çam ve Muhammet Selam ortaklığında hizmete açılan Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cefe’de bayrağı genç girişimci Hüseyin Selam devraldı.
Yenilenen konseptiyle hizmette

İşletmecilik bayrağını devralan genç girişimci Hüseyin Selam tarafından yenilenen konsepti ile sezona merhaba diyen Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe müşterilerine ev bahçesi konforunda Türk ve Dünya mutfağı lezzetleri ile buluştururken aynı zamanda 750 kişiye kadar Düğün, Nişan, Kına, Sünnet ve Doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapabiliyor.
Aile ve Dostlar ile sezona açıldı

Yenilenen konsepti ile sezona merhaba diyen Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe’nin yeni sezon açılışında genç işletmeci Hüseyin Selam’ı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ailesi, Dostları ve Arkadaşları yalnız bırakmadı.
Misafirlerden tam not

İşletmenin yeni sezon açılışına katılan misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken, yenilenen konsepti ile hizmete açılan Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe’yi ziyaret eden misafirler, Aile ortamında kendi bahçemizde gibiyiz, çocuklarımız da güvenli bir şekilde bahçede koşup oynayabiliyor. Verdikleri bu güzel hizmetlerden dolayı işletmecilere başarılar diliyoruz ifadelerine yer verdiler.
Misafirlerini bekliyor

Yeşilbahçe Aile Çay Bahçesi ve Cafe, Sarıdede Mahallesi 3024 Sokak (Hendek İmam Hatip Ortaokulu Yanı) Hendek – SAKARYA

İletişim: 0530 604 90 54


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184