reklam
reklam
DOLAR 32,4470 % -0.13
EURO 34,7840 % -0.56
STERLIN 40,6129 % -0.46
FRANG 35,5325 % -0.25
ALTIN 2.446,55 % 0,42
BITCOIN 64.436,02 1.683

Yeşil “Kudüs Özgür Değilse, Dünya Tutsaktır”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Yeşil “Kudüs Özgür Değilse, Dünya Tutsaktır”
reklam

Kırklareli Erginspor Kulübü Başkanı ve antrenörü Gökhan Yeşil, ‘Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir’ dedi.

Başkan Yeşil, ABD yönetiminin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma yolunda adımlarına tepki göstererek açıklama yaptı.

Kudüs Özgür Değilse, Dünya Tutsaktır ifadesine vurgu yapan Kırklareli Erginspor Kulübü Başkanı ve antrenörü Gökhan Yeşil; “Kudüs, tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu, bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslam’ın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır. Dünyadaki tüm Müslümanların, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirve Dönem Başkanı olan Türkiye’nin çağrısına kulak vererek Kudüs’e sahip çıkacağına inanıyoruz.

Diğer taraftan, Amerika Birleşik Devletleri’nin bu kararı, dünyada yaşanan adaletsizliğin yeni bir tezahürüdür. Kudüs Kırmızı Çizgimizdir” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent