YERİMİZ ÇOK FARKLI

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Harputlu, "Bana göre Alanya önemli. Alanya ayakta kalırsa burada herkesin bir önemi var ve anlamı olacaktır" dedi

YERİMİZ ÇOK FARKLI

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Harputlu, "Bana göre Alanya önemli. Alanya ayakta kalırsa burada herkesin bir önemi var ve anlamı olacaktır" dedi

26 Ocak 2017 Perşembe 21:34
YERİMİZ  ÇOK FARKLI

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu ziyaret etti. Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki ziyarette konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya'daki gazetelerin Türkiye'de ilk beşe girdiğini söyledi. AGC Başkanı Dim, "5 büyük şehrin içindeyiz ama Alanya olarak neticede bir ilçeyiz" dedi.
'ÖNEMLİ OLAN ALANYA'
Kaymakam Harputlu da, "Statüde öyle ama sonuçta kapasite, dünyadaki ağırlığı olarak  Alanya bilinen bir yer. Dolayısıyla bu anlamda yerimiz çok farklı ama bunun böyle olmasında gördüm ki sizin emeğiniz çok fazla. Bundan sonra bunu bozmayın. Burada önemli olan kendi içinizdeki rekabetten ziyade bana göre Alanya önemli. Alanya ayakta kalırsa burada herkesin bir önemi var ve anlamı olacaktır. Alanya gittikten, bilinen markası gittikten sonra biz gazeteci olarak Alanya, Türkiye birincisi olmuşuz, bunun bir anlamı yok. İnşallah bu bozulmaz. Bence güzel şeylerde rekabet edelim ama olumsuz şeylerde yazarken 50 kez düşünmek lazım" diye konuştu.
'ALANYA MEDYASI ÇOK DUYARLI'
AGC Başkanı Dim de, "Alanya medyası çok duyarlı.  Biz doğru habercilik yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda sizin yardımınız önemli. Biz sizden doğru bilgi aldığımız sürece sorun yaşanmaz. Doğru bilgiyi aktarmaya devam ederiz ama gazeteci bir şey duyduğunda bunu yazmak zorunda. Doğru bilgiye ulaşamazsa, duyduğunu yazıyor. Bu defa yanlış şeyler ortaya çıkıyor. Siz  bu durumda gazeteciye benden haber bekleyin, bunu netleştirelim derseniz buna uyum sağlarız. Yarım saat sonra yapalım ama doğrusunu yapalım. Bu imkanımız var. İletişim çağındayız. Her şey çok hızlı gelişiyor" ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda hatıra fotografı çektirild.
Son Güncelleme: 26.01.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81