Kavak Belediyesi, yaz sezonuyla beraber depo yollarından sonra şimdi de mahallelerde kilitli parke taşı çalışması başlattı. Kavak kasabası kilitli parke taşı ile birlikte tozlu-çamurlu yol sorunundan kurtulacak.

Parke taşı döşeme çalışmasına Kavak kasabası merkez Gül sokak ve yeşil sokaktan başlanırken, çalışmaların kışa kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kavaklı vatandaşlar, “Bundan sonra çamur ve toz olmayan mahalle arasında rahat ve temiz ulaşımımız olacaktır. Belediyemizin mahallerimize böyle bir hizmet getirmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Allah kendilerinden razı olsun” şeklinde konuştular.

Kavak Belediyesi tarafından Kurban bayramı öncesinde depo yolları parke taşla döşenmiş, kasaba girişinde kaldırımlar bordür ve kilitli parke taşı ile donatılmıştı...

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı yaptığı açıklamada, "Daha önce kasabamız alt yapısı çalışmalarını bitirdik. Sonrasında da depo yollarına kilitli parke taş döşemesini tamamladık. Şimdi ise kasabamızdaki tüm sokak ve caddelerindeki kaldırımlara kilitli parke taşı döşüyeceğiz. Bu sayede kasabamızın tüm cadde ve sokakları yaya kaldırımlarıyla donatıyoruz. Kavak kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.