Yenişehir’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Yenişehir’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Yenişehir’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

 

Yenişehir Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarını 50. Yıl ve Kuzeykent mahallelerinde sürdürdü. Ekipler 2 gün içinde 1621 ton asfalt serdi ve kış sezonu öncesinde 9 sokağın daha asfalt sorununu giderdi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yağışlar artmadan tüm sokak ve caddelerin asfalt sorununu çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun yağışların beklendiği kış sezonu öncesinde sokak ve caddelerin asfalt eksiğini gidermek için yoğun bir mesai harcayan ekipler 50.Yıl Mahallesi 2758, 2743, 2705, 2715, 2725 sokaklara asfalt serdi.

Ekipler Kuzeykent Mahallesi’nde de 3117, 3115 ve 31176 sokaklara asfalt serdi. Böylece ekipler 2 gün içinde 9 sokağa toplam 1621 ton asfalt sererek bu sokakların asfalt sorununu çözmüş oldu.

 

8 MAHALLEDE KİLİT PARKE ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca mahallelerde kilit parke çalışması da yaptı. Ekipler Batıkent Mahallesi’nde 557,66 metrekare, Çiftlikköy Mahallesi’nde 8712,23 metrekare, Emirler Mahallesi’nde 2624,21 metrekare, Limonluk Mahallesi’nde 2054,54 metrekare, Barbaros Mahallesi’nde 115.28 metrekare, Fuat Morel Mahallesi’nde 60,71 metrekare, Deniz Mahallesi’nde 508,71 metrekare,  50. Yıl Mahallesi’nde 1663.74 metrekare parke döşedi. Kilit parke miktarı toplamı 16.297,08 metrekare oldu.

 

‘EKİPLERİMİZ SÜREKLİ SAHADA’

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de, 50. Yıl ve Kuzeykent mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, saha sorumlularından bilgi aldı.

Yenişehir’in sürekli büyüyen, hızla gelişen bir kent olduğuna işaret eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Bir yandan yeni binalar, siteler yapılıyor, yeni sokaklar açılıyor, onların asfaltı seriliyor, bir yandan da eski sokak ve caddelerimizde bozulan asfalt yenileniyor. Arkadaşlarımız yoğun bir tempo ile çalışıyorlar. Kış ayları kendini göstermeden, aşırı yağışlar başlamadan bütün sokak ve caddelerimizin asfalt sorununu çözeceğiz. Buna göre planımızı, programımızı yaptık. Ekiplerimiz Yenişehir’in her bir sokağını, caddesini tanıyor, biliyor. Bizler de sürekli sahadayız. Eksikleri, sorunları yerinde görüyoruz, önlemimizi alıyoruz. Asfalt çalışmalarımızı da bu anlayışla yürütüyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79