Yeniden Refah"tan Bayraklı Destek

Yeniden Refah"tan Bayraklı Destek

Yeniden Refah"tan Bayraklı Destek

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığından anlamlı hareket. Ordumuz, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek için Suriye topraklarında ilerken bize kişisel çıkar için siyaset yapmak yaraşmaz.

dd-001.jpg

 Bizler Akçaabat ilçe başkanlığı olarak Ordumuz Barış Pınarı harekatında iken bizim tek simgemiz  şehit kanlarıyla sulanmış Türk bayrağımız ile parti binamızı süsledik. Ülke olarak  ümmet olarak, topyekün ordumuza destekciyiz, duacıyız..

Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’nin bütünlüğü ve güvenliğini öncelediğimizi ve söz konusu ülke menfaatleri olunca yekvücut olduğumuzu ifade etmek isteriz.Türkiye’yi ekonomik bakımdan tehdit eden Trump, 800 kadar Amerikalı yatırımcının Türkiye’deki 50 milyar dolarlık yatırımını ise gözden kaçırmaktadır.

Sonuç olarak, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı ile Türkiye’ye ambargo koyan ABD’nin, İNCİRLİK ÜSSÜ'nün KAPATILMASI ile en güzel cevabı aldığını bir kez daha burada hatırlatmakta fayda vardır. Bu nedenle, TAVİZ POLİTİKALARININ YENİ TAVİZLERE yol açacağı bilinciyle Türkiye’nin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı TAVİZSİZ BİR TAVIR ortaya koymamız gerektiği inancındayız.Bu vesile ile şehit olan askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.

                                                                                                                              Barış SANDIKCI

                                                                                              YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

 

rrr.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler