Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’nın talimatı doğrultusunda özellikle her ilçedeki kadın gazetecilere ziyarette bulunduklarını belirten Sevgi Demirci ve Ayşegül Canca “ Avcılar ilçemizin tek kadın gazetecisi Senay Güncavar Badur olması sebebi ile sizlere ziyarete geldik. Bizler için çok önemlisiniz. Her türlü engellere ve zorluğa rağmen 7/24 çalışıyorsunuz. Halkın haber alma özgürlüğü için mücadele eden gazetecilerin haklarının korunması çok önemlidir. Çünkü bir ülkede demokrasinin yerleşmesi ve güçlenmesinin olmazsa olmazı bağımsız gazetecilerdir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz” dediler. 

İl ve ilçe bazı çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ayşegül Canca ve Sevgi Demirci “Yaşanabilir Türkiye'yi kurduğumuz, yeniden büyük Türkiye'yi inşa ettiğimiz, yeni ve adil bir dünyayı hayata geçirdiğimiz günleri bir an önce görmek için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize gönül vermiş halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayşegül Canca ve Sevgi Demirci ziyaretin sonunda Necmettin Erbakan’ın ‘Davam’ adlı kitabını muhabirimize hediye ettiler.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi