Haberler

Trump'tan Katliam Yorumu: Bu Bir Nefret Eylemidir

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump, Yeni Zelanda'daki cami katliamı ile ilgili açıklama yaptı. Trump "Bu bir nefret eylemidir. Yeni Zelanda'nın yanındayız" dedi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD'nin Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadığı belirtildi. Yapılan açıklamada cami saldırısı, nefret eylemi olarak nitelendirildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD'nin Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadığı belirtildi. Yapılan açıklamada cami saldırısı, nefret eylemi olarak nitelendirildi.

"KORKUNÇ KATLİAM"

ABD Başkanı Donald Trump, 49 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili "Camiye yapılan korkunç katliam sonrası Yeni Zelanda'nın yanındayız." dedi.

NE OLDU?

Yeni Zelanda'nın Christchurch kasabasında cuma namazı sırasında iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 49 kişi yaşamını yitirdi, 48 kişi yaralandı. Saldırganın saldırı anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı. Polis saldırıyla ilgili dört kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (48)

Dürbünlü:

mavi marmara olayında israil 29 kişiyi katletti,,bizde karşı taraftan iki mislini öbür dünyaya gönderseydik israile iyi biri ders olurdu.van minut dedik arkası gelmedi.abd ye kafa tuttuk feytullahı almadan İzmir’deki casus papazı aslaa vermeyiz dedik,,sonunda verdik,,yani hep geri adım attık..dünyada böyle takıyyeci siyasetle başarılı olunmadığını haalaa anlamış degiliz.

21
7
yanıtYanıtla
ilahii:

saldırı yeni zelandaya değil ki koca kafa müslüman alemine

22
3
yanıtYanıtla
ASLI:

NE BİÇİM İNSANLARSINIZ LAN SİZ OKUDUĞUNUZU ANLAMIYORMUSUNUZ. ADAM OLAYI KINIYOR KATLİAMI YAPAN YENİ ZELLANDA DEVLETİ DEĞİL NEYİ YANLIŞ ADAMIN DEDİĞİNİN. HELE BAZI YORUMLAR İNTİKAM İSTİYOR SANKİ. AMACINIZ NE??????? 3. DÜNYA SAVAŞINI ÇIKARMAKMI??????? HANİ İSLAM BARIŞ DİNİYDİ?????? OLAN ÇOK ÜZÜCÜ BİR ILAY AMA SOĞUK KSNLI DAVRANMALIYIZ.

9
11
yanıtYanıtla
aslıyı anlamak:

ya kızım bi git. trump a yorumda bile sallamak ürkütmesin seni:)adam bu olayı kınıyor belki ama İslamiyete yapılmış olmasını daha farklı kınaması gerekirdi. ölenler hristiyan yada yahudi olsaydı sence de aynı tepkiyi mi verirdi

yanıt7
yanıt2
VS:

Ne şehidi diyor bide ahmak. Şehit tabiki. haksız yere ölen her müslüman şehittir. İmanı sağlam oldukça. Bu saldırıda ölenler şehittir. Savaşta islam saflarında savaşanlar da şehittir.

yanıt1
yanıt0
Serkan:

Tabi tabi İslam düşmani seni sen az değilsin

19
1
yanıtYanıtla
F16:

Camiye yapılan değil Müslümanlara yapılan diyeceksin. Laf cambazlığı yapma. Yemezler

18
1
yanıtYanıtla
HAKAN ALTUNTAŞ:

ALLAH U TEALA DA BİZİM YANIMIZDA SEN SARI KAFANI YORMA DÜNYAYI BAŞINIZA YIKACAĞIMIZ GÜN UZAK DEĞİLDİR

15
1
yanıtYanıtla
artvin:

Bu bir hiristiyan terörüdür! ne nefreti olyi saptirma

14
2
yanıtYanıtla
Ad:

Bu nefreti körükleyen sizlersiniz sizin gibi ülkeler . Müslüman Ülkelerle uğraşmasaydınız bunlar olmucaktı. Bilerek ve isteyerek yaptınız bunu Müslüman ülkelerde biliyor fakat nedense sessiz kalıyor . Tek bir ülke sesini çıkarıyor oda Türkiye yazıklar olsun öbür Müslüman ülkelere bu kadar korkak aciz’misiniz nerde kaldı sizin Müslümanlığınız mertliğiniz yazıklar olsun Hepiniz sırtınızı Batı’ya dayamışınız ama batı sizi içde ve dışta yavaş yavaş bitirmeye çalışıyor salaklar

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title