TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yönetim mazbatalarını aldı

İzmir Ticaret Odası’nda (İTO) geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimlerine tek liste olarak giren ve İTO’nun 11’inci Başkanı seçilen Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri mazbatalarını aldı

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 06:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni yönetim mazbatalarını aldı

KENAN YEŞİL

Konak 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz tarafından verilen ve Bayraklı Adliyesi A Blok 3. Katta yer alan Adalet Komisyonu Başkanlığı’nda yapılan mazbata töreni asil ve yedek üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Mazbataları asil ve yedek üyelere takdim eden Konak 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz, üyelere teker teker tebrik etti. Mazbata verme töreni sonrasında İTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahut Özgener, Konak 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz’a çiçek verdi. Mazbatalarını alan İTO Başkanı Mahmut Özgener, asil ve yedek üyeler resmi olarak göreve başlamış oldu.

ÜYELER MAZBATALARINI ALDI

Mazbata töreninde Yönetim Kurulu Asil üyeleri; Eyüp Cemal Elmasoğlu, Ali Osman Öğmen, Abdullah Salkım, İsmail Kahraman, Serdar Gökhan Arıkan, Şenol Aslanoğlu, Mehmet Şahin Çakan, Mert Pala, Oğuz Özkardeş, Emre Kızılgüneşler’in yanı sıra Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Nuri Çelenk, İsmail Cirit, Levent Bendeş, Ahmet Kaymaz, İzzet Avcı, Bekir Arduçlu, Adil Özyiğit, Şevket Akçay, Osman Tolga Gencer ve Fetullah Yetik Konak 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz’ın elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.