YENİ TÜRKÜ KONSERİNE KÜTAHYALILARDAN BÜYÜK İLGİ

Kültür Yayın: 16 Şubat 2017 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2017 18:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5516 okunma
Google News

 Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, Bu Toprağın Ezgileri kapsamında sevilen grup Yeni Türkü Kütahyalılarla bir araya geldi.
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlunun 'da katıldığı ve Hezar Dinari Kültür Merkezinde yapılan Yeni Türkü konserine ilgi büyüktü.
Salonu dolup taşıran ve dinleyiciler tarafından büyük alkış toplayan konsere, Belediye Başkan Yardımcıları  Fatih Kölgeli, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve Baro Başkanı Ahmet Atam katıldı.
Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu; "Bu toprağın ezgileri her zaman bam telimize dokunmuştur. Bizim coğrafyamızın sanatçıları dünya çapında kabul görmüş ve görecek kalitede kumaşa sahiptirler. Bu sanatçılardan bir tanesi de grup Yeni Türküdür. Bizlere bu güzel müzik ziyafetini yaşattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Kütahyalı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bu yüzden böyle kaliteli, böylesine güzel sanatçılarımızı, konserlerle, söyleşilerle, tiyatrolarla vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz". dedi.
Başkan Saraçoğlu konuşmasının ardından Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu, "Bizleri Kütahyalılarla buluşturduğu için Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna yürekten teşekkür ediyoruz. Böyle güzel memlekette ve böyle güzel insanların karşısında olmak bizleri çok mutlu etti. Kültür sanata destek veren, sanatın ve sanatçının yanında yer alan bir Belediye Başkanına sahip oldukları için Kütahyalılar çok şanslı. Belediye Başkanımız  Kamil Saraçoğlunun diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını temenni ediyoruz. diye konuştu.
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu günün anısına grup Yeni Türküye çini tabak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.