Yeni Türkiye’yi biz inşa edeceğiz

Yeni Türkiye’yi biz inşa edeceğiz

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongresinde kararlı konuştu: “Babil kuleleri çöktü. Yeni Türkiye’yi biz inşa edeceğiz.”

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Türkiye’nin fikri bir çalkalanmadan geçtiğini, dayatılan meseleler ile birlikte gerçek gündemin yer aldığını belirtip iktidara yüklendi. Türkkan partisinin Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongresinde yaptığı konuşmada, “Babil kuleleri çöktü. Yeni Türkiye’yi biz inşa edeceğiz” dedi.

DİĞER HERKES FETÖCÜ

İktidar tarafından dayatılan meseleler bir tarafa Türkiye’nin asıl gündeminin emeklinin geçinememesi, ek gösterge bekleyen memurlar, sağlık gibi konular olduğunu kaydeden Türkkan, FETÖ meselesine de değindi. Türkkan, “Son 15 sene FETÖ ile el ele dolaştılar. Bunlardan olan kimse FETÖ’cü değil, diğer herkes FETÖ’cü. FETÖ borsası kuruldu. Gülen’e AKP’li vekilleri götüren kişiler mecliste, ama bankaya para yatıranlar cezaevinde” dedi.

TOTALİTER REJİM

Ülkemizde insanların açlığa mahkum edildiğini öne sürüp mevcut rejimin isminin totaliter rejim olduğunu kaydeden Türkkan, “Bu rejimlerdeki kişilere kral, diktatör, otoriter denir ama hiçbir yerde Cumhurbaşkanı denmez” diye konuştu. Yerele dair de değerlendirmede bulunan Türkkan, Kocaeli’nin ve Gebze’nin yerel açıdan çok şanssız olduğuna dikkat çekip, “İktidar kaynaklarının aktığı yerlerde bir şeyler yaratıldı. Burada ise hiçbir şey yaratılamadı. Giden her belediye başkanının arkasından konuşulan para var. Bu para nereye harcanmış belli değil. Gebze’ye bir kasaba gibi yönetmeye çalışıyorlar. Kentleşme adına hiçbir şey yok” diye konuştu.

BAKİ OLAN İYİ PARTİ’DİR

 

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise konuşmasında ilçe kongre süreçlerini başlattıklarını belirtip, “Bu koltuklar bize ömür boyu baki değil. Baki olan İYİ Parti’dir” dedi. Gece gündüz sokakta 18 yıldır ülkeyi yöneten AKP’nin ülkeyi getirdiği uçurumun kenarından kurtarmak için politikalarını anlattıklarını kaydeden Yıldız, kokuşmuş sistemi İYİ Parti’nin değiştireceğini kaydetti.

MİLLETİN UMUDU OLDUK

Seçime tek listeyle gidilen kongrede İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Burak Uluköylü ise 2019 yılının aralık ayında atanarak göreve geldiğini hatırlatıp kongreye kadar olan süreçte yaptıkları çalışmalara değindi. İYİ Parti’nin geride kalan 2.5 yıllık zaman diliminde milletin umudu olduğuna dikkat çeken Uluköylü yeni dönemde daha iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Kongrede faaliyet raporu İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Perihan Dalkıran, mali rapor ilçe saymanı Yıldız Erten tarafından okunup oylandı. Konuşmaların ardından sandığa giden delegeler İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimini belirledi.

https://www.gebzehaber.net/ulukoylu-ile-devam-61979h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.