• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni Türkiye’ye merhaba YUNUS KARAKAYA

Yeni Türkiye’ye merhaba

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.06.2018, 00:00

Türkiye, cumhurbaşkanını ve 27. dönem parlamentosunu belirlemek üzere dün sandık başına gitti ve bugün yeni Türkiye'ye "Merhaba" dedik.
Bu seçimle birlikte ülkemiz Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştirdi.
24 Haziran'ın Türkiye'de bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerin katsayısının toplamından daha önemli olduğunun özellik altını çizmek istiyorum. Türkiye'de yeni bir yönetim sisteminin inşa edileceği İlk defa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tesis edileceği ve bunun kararının verileceği hakkında Cumhur kararını verdi.
Yıkım ekibine "Tamam", vatan millet sevdalısı Cumhur ittifakına "devam" dedi.
Çünkü Güçlü Devlet, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacımız olduğunun farkında olsan Milletimiz Cumhur İttifakı'nın bu hedeflere ulaşacağını sandıkta bir kez daha gösterdi.
Unutmayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu millet için bir nimettir, kıymetini bilelim arkadaşlar.
Yedi düvele meydan okuyan Şanlı ecdadın mirasına sahip çıkan Reis Sen yürü ki, ardından ümmet yürüsün.
Sen hakkı haykırdıkça, zalimler titresin.
Sen zulme başkaldırdıkça, vesayetler bir bir yıkılsın. "Mazlumlara aydınlık yollar açılsın..."

YENİLEN PEHLİVAN

CHP'liler atalarımızın "Yenilen Pehlivan Güreşe Doymaz" sözündeki gibi.
Kazanma hırsı olan CHP'liler yine seçimi kaybetti. Çeşitli bahaneler uyduran CHP'lilere bir hikâye anlatmak istiyorum.
Rivayet o ki Malatyalı Battal Gazi oğlu Hüseyin Gazi pehlivanlarla güreşirken babasını görür ve gaza gelir. Tüm pehlivanları devirir ve pehlivanlarla sen hile yaptın bi daha yapalım der ve Hüseyin Gazi yine devirir aksama kadar yenilen pehlivan susmak bilmez ve son bir kez daha devirir Hüseyin Gazi.

CHP'DE NELER OLACAK?

Seçim sonuçlarındaki rakamlarla sizleri daha fazla yormak istemiyorum.
Ama CHP'yi bol kaosun bol olduğu günler bekliyor. Şimdi bir taraf Muharrem İnce genel başkan olsun diyecek, diğer taraf ise Kemal Kılıçdaroğlu ile devam edelim diyecek. Bakalım kim kimin ipini çekecek.

KUCAKLAŞMA ZAMANI

24 Haziran öncesinde her kafadan bir ses çıktı. Ama seçimler geride kaldı artık kucaklaşma zamanı. Seçimleri kavga aracı kullanmayın. Bu seçimde gitti ama siz akraba olarak komşu olarak kalacaksınız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA